Mali šef Slovenije

Žirantom se bodo cedile sline

Ljubljana, 24. 03. 2024 14.13 | Posodobljeno pred 28 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V tokratni oddaji Mali šef Slovenije bomo spremljali kuhanje deklet iz Domžal in fantov iz Vipave. Oba para bosta naletela na izzive, a en jih bo premagal bolj uspešno kot drugi. Koga čaka polfinale?

V najbolj simpatičnem kuharskem šovu ta hip, šovu Mali šef Slovenije, bomo tokrat spremljali Ronjo in Lano iz OŠ Domžale ter Vitana in Oliverja iz OŠ Draga Bajca Vipava. En par se bo kuharskega izziva lotil precej bolj suvereno kot drugi, a v eni uri bosta oba para doživela vse mogoče. 

V kuhinji bo vladal kaos, tekle bodo solze ... Vseeno pa ne bo manjkalo kolegialnosti. En par se bo le uspel umiriti, drugemu pa bodo stvari začele uhajati iz rok. Kateri par bo pred žirante postavil krožnik, ob katerem se jim bodo kar cedile sline?

Oddajte svoj glas in pomagajte razdeliti 30.000 evrov.

Spremljajte oddajo Mali šef Slovenije na POP TV in glasujte!

Ob nakupu izdelkov z oznako Mali šef na računu prejmete kodo za glasovanje. Z njo na malisef.mercator.si glasujete za šolo, ki bi ji radi pomagali do donacije.

Šolarji, ki tekmujejo v oddaji Mali šef Slovenije, bodo s prvimi tremi mesti, ki jih določi žirija, svojim šolam prinesli zmagovalne donacije, preostale šole, ki tekmujejo v oddaji, pa so odvisne od vaših glasov. Zato glasujte in pomagajte mednje razdeliti skupaj 30.000 evrov.

Še več zanimivosti o naših letošnjih malih velikih kuharjih lahko izveste TUKAJ. Oddaje Mali šef Slovenije si lahko en dan vnaprej pogledate na VOYO.


Glasovanje poteka od 11. 3. 2024 do 13. 5. 2024.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sickk 2
24. 03. 2024 17.46
+1
Watcherman
24. 03. 2024 15.16
Po čemu se le bodo cedile sline?