MasterChef Slovenija

Bine Volčič: To je pa moralo boleti

Ljubljana , 14. 04. 2022 16.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dve skupini bosta pod vodstvom Maše in Fabijana kuhali jedi, o katerih bodo tokrat soodločali tekmovalci. Fabijan se bo jezil na Zalo, Marka pa med okušanjem čaka neprijetno presenečenje.

Maša Cimermančič in Fabijan Wakounig sta na izločitvenem testu na svoje veliko presenečenje dobila drugo priložnost, hkrati pa novo zadolžitev. V nocojšnji oddaji se bosta namreč morala dokazati kot vodji skupin, Maša rdeče, Fabijan modre.

Obeta se napeta kuharska bitka.
Obeta se napeta kuharska bitka. FOTO: POP TV

Tekmovalci bodo iskali odgovor na vprašanje, katera hrana je boljša, domača ali kupljena. Sodniki so za to nalogo kupili tri že pripravljene jedi, naloga tekmovalcev pa je, da jih pripravijo od začetka in jih izboljšajo. V modri skupini bo vlogo vodje prevzela Zala: “Onadva se malo sprehajata tam ... Ej, vidva, zdaj bom pa jaz začela tu dirigirati malo.” Kar pa Fabijanu ne bo všeč.

 Zala bo jezila Fabijana.
Zala bo jezila Fabijana. FOTO: POP TV

O usodi obeh skupin pa bodo tokrat odločali tudi tekmovalci. Le kaj se bo med okušanjem zgodilo Marku? Marko: “Nisem mogel skriti. Itak so kamere videle, itak ne bi mogel skriti. Itak bi me mogoče vprašali sodniki.Bine Volčič: “To je pa moralo boleti.
 

Ne zamudite nove oddaje MasterChef Slovenija nocoj ob 21. uri na POP TV.

Masterchef Slovenija
Masterchef Slovenija FOTO: POP TV


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.