MasterChef Slovenija

Blanka navdušena nad uspehom v MasterChefu

Velenje, 13. 05. 2024 12.01 | Posodobljeno pred 13 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Blanka Erniša je bila ob uvrstitvi v najboljšo deseterico sezone navdušena. Kuhanje z Luko Pangosom je bilo zabavno, rezultat odličen, komentarji najdražjih pa nadvse spodbudni.

Blanka Erniša je nov teden v MasterChef kuhinji začela več kot odlično. Potem ko je za svojega kuharskega partnerja v prvem izzivu v parih izbrala Luko Pangosa, sta se z odličnim sodelovanjem in še boljšimi idejami in jedmi kot prva uvrstila v najboljšo deseterico. Blanka: "Zelo sem bila vesela, pravzaprav navdušena, da sem skupaj z Luko kot prva vstopila med top 10 tekmovalcev 10. sezone. Res sva imela dobro energijo med kuhanjem, veliko sva se šalila in končni rezultat so bile tri res dobre jedi."

Blanka Erniša
Blanka Erniša FOTO: POP TV

Blanko je k sodelovanju prijavil njen sin Rok, ki verjame v kuharski talent svoje mame. To je z uvrstitvijo med najboljšo deseterico tudi potrdila. Blanka: "Sin je definitivno moja največja spodbuda, bil je izredno vesel in ponosen, njegova reakcija je bila: Zdaj pa do top pet." Po oddaji je veselo novico delila tudi z ostalimi najbližjimi: "Požela sem ogromno pohval in spodbudnih besed za naprej in to mi je dalo veliko energije za nadaljnje izzive."

Blanka in Luka med izzivom, v katerem sta se prva zavihtela med najboljšo deseterico kuharjev.
Blanka in Luka med izzivom, v katerem sta se prva zavihtela med najboljšo deseterico kuharjev. FOTO: POP TV

Blanka je sicer lastnica lokala in njena želja je, da bi ga dvignila na višji nivo in poleg pijače začela ponujati tudi hrano. Zato se je tudi prijavila k sodelovanju in ideje se že kopičijo. Blanka: "Med tekmovanjem dobivam res ogromno idej, ki jih bom uporabila pri ponudbi v svojem lokalu. MasterChef ti da res veliko znanja in izkušenj in jaz jih bom obrnila v prid svojemu lokalu."

Ne zamudite nove oddaje MasterChef Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tmj
13. 05. 2024 16.01
+1
najbolj simpaticna tekmovalka tako kot tudi njena govorica. skos bi jo lahk poslusal kako kuha! bravo :)
tmj
13. 05. 2024 15.48
+0
najbolj simpatična govorica..skos bi jo lahk poslusal :)
Ovceeee
13. 05. 2024 15.30
+4
Seveda, če pa je letošnja kvaliteta tekmovalcev na nivoju povprečnih domačih kuharjev. Mogoče dve osebi imata to žilico in znata več, drugo pa je zanemarljivo in forsirano napiflano.