8°C

Dora, za katero so kuhali tekmovalci MasterChefa, je že mamica

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
29
Dora Markun bi morala priti v MasterChef kuhinjo na okušanje dobrot, ki so jih zanjo pripravili tekmovalci, a ji je takratna situacija prekrižala načrte. Sedaj že uživa v vlogi mamice, srečna in hvaležna za sončico Loti.

Otroci so naše največje bogastvo in marsikomu pogled na zaobljen trebušček pogreje pri srcu. Tako smo se gledalci MasterChefa veselili prihoda bodoče mamice Dore, za katero so tekmovalci v okviru zadnjega skupinskega 'baby shower' izziva pripravljali sladke in slane jedi, a je nismo dočakali. Dora: “Ja, taka je bila sprva tudi zamisel. A zaradi korona situacije je bil prvoten načrt popolnoma spremenjen. Na žalost. Načrt je bil sicer krasen, a v tej situaciji neizvedljiv. Na žalost.

Dorine prijateljice in sodniki MasterChefa
Dorine prijateljice in sodniki MasterChefaFOTO: POP TV

Vsako oddajo MasterChef Slovenija si lahko ogledate že 24 ur pred predvajanjem na televiziji. Ekskluzivno na VOYO.

Zato so jedi in okrasitev ocenile njene prijateljice, Katja, Tina in Maja. Na vprašanje, kako so se odrezale in ali se je strinjala z njihovo oceno, odgovori: “Bile so preprosto čudovite kot vedno. Prav z veseljem jih je bilo gledati v oddaji! Povedale so svoje mnenje in prepričana sem, da je bilo iskreno, kar pa je tudi njihova lastnost. Ker me tam ni bilo, nisem imela priložnosti poskusiti in ocenjevati jedi, zato jih bom pri njihovi odločitvi o zmagovalcu podprla in se z njimi strinjala.” Kot veste, so njene prijateljice za zmagovalno izbrale žensko skupino, moški pa so se morali boriti za nadaljnji obstanek. A na koncu ni izpadel nihče, saj so sodniki Brunu dali drugo priložnost, kar je bil lep zaključek tedna. Navsezadnje je bila modra skupina deležna niza sodniških pohval za pripravljene jedi.

Dora v nadaljevanju tekmovalcev ne bo spremljala, kajti že nekaj mesecev ima polne roke dela. Ni namreč več nosečka, novembra je postala mamica, zatorej čestitke! Dora: “Iskrena hvala za čestitke in res je, novembra sem pridobila najlepši naziv, ki mi ga je pripisala prekrasna hči Loti. V tej vlogi se počutim srečno, hvaležno in odgovorno. Življenje je dobilo smisel - iskreno.

Dora Markun in njen zaklad, mala Loti
Dora Markun in njen zaklad, mala LotiFOTO: osebni arhiv

Dori želimo veliko veselja z njenim zakladom, gledalce MasterChefa pa nova doza veselja in zabave čaka v četrtek in petek ob 21. uri na POP TV, ko bosta na sporedu novi oddaji. Nikar ne zamudite, saj prihaja zelo posebna gostja.

Koronavirus pasica nova