MasterChef Slovenija

Izziv bo pravljičen, a ne za vse tekmovalce

Velenje, 22. 04. 2024 16.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tri skupine bodo navdih za nove jedi črpale iz treh pravljic. Vsaka bo morala pripraviti kar štiri jedi, v vlogi vodje se bo prvič znašla Amadeja Lube, za Luko Pangosa in Klaro Šmigoc pa bo nocojšnji izpit popravni.

V prazničnem prvomajskem tednu bomo namesto šova MasterChef Slovenija predvajali prvo sezono srbske serije Toma. V tem obdobju odpade tudi 24UR ZVEČER. MasterChef Slovenija in 24UR ZVEČER se na POP TV vrneta 6. maja.

Izziv skupin bo tekmovalce popeljal v poseben svet. Karim Merdjadi: "Nocoj boste ustvarjali jedi, ki nas bodo popeljale v čudovit svet pravljic." Skupine bodo morale kuhati po navdihu treh pravljic, ki so zaznamovale otroštvo treh sodnikov, Alica v čudežni deželi, Janko in Metka ter Sneguljčica in sedem palčkov. Vsaka skupina bo morala pripraviti štiri jedi, slane in sladke, kar ne bo mačji kašelj.

Prvič se bo morala v vlogi vodje dokazati Amadeja Lube in kot bo komentirala Martina Pušnik, bo na koncu izziva pod velikim pritiskom. Matej Muhvič se bo po slabih izkušnjah v preteklih izzivih želel dokazati in bo pokazal svojo trmo. Enako bo veljalo za Domna Beribaka, ki bo vztrajal pri tem, da sodnikom dostavi polnjene mocarele. Mojmir Šiftar: "Cela skupina je zdaj odvisna od tebe."

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gangster007
23. 04. 2024 10.25
Polnjena mozzarela al pa nič😁
IvanJaJo
22. 04. 2024 19.17
+3
Polnjene Mozzarela vrhunec masterchefa🤣🤦💆‍♀️💆‍♂️😏😳🤣
SlepiSlovenc
22. 04. 2024 17.41
+4
Toti več poje kot pa skuha.