MasterChef Slovenija

Jure Pavlič: Uvrstitev med top 5 je bila epska

Velenje, 15. 06. 2024 14.06 | Posodobljeno pred 29 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jure Pavlič se je kot drugi zavihtel med peterico najboljših kuharjev sezone. Pravi, da je šele naslednji dan dojel, kaj mu je pravzaprav uspelo. Ocenjuje pa, da bo za nadaljevanje tekmovanje potrebna popolna zbranost.

Potem ko je Lidija Subašić pod mentorstvom Mojmirja Šiftarja in z njegovo pomočjo zasedla prvo mesto v najboljši peterici kuharjev, je podvig uspel Juretu Pavliču. Z odlično poustvarjeno kompleksno jedjo istega sodnika je zasedel drugo mesto v najboljši peterici sezone. Sodniki so se ob njegovem krožniku kar malce zamislili, zaradi njihovih pohval pa je tekmovalec dobil cmok v grlu. Mojmir mu je denimo povedal, da bi bil na njegovem mestu ponosen.

Ponos se je prepletel s srečo, ko ga so sodniki razglasili za zmagovalca izziva.  Jure je povedal, da si bo dosežek zapomnil do konca svojega življenja. Jure: "Uvrstitev v top 5 je bila epska. Mislim, da sem sebi in sodnikom pokazal, da sem sposoben in da si zaslužim mesto med top 5."

Jure Pavlič po uvrstitvi med najboljšo peterico.
Jure Pavlič po uvrstitvi med najboljšo peterico. FOTO: POP TV

A Jure prizna, da sprva sploh ni dojemal, kaj se je pravzaprav zgodilo: "Po snemanju se nekako še ne zavedaš, kaj ti je uspelo. Tako da sem šele naslednji dan dojel, da zdaj gre pa zares, da to je to, da sem praktično na koncu. Še par kuhanj ... Je pa res, da se je utrujenost poznala. In da se bo treba res zbrati na polno, da grem lahko naprej."

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija v ponedeljek ob 21.15 na POP TV.

MasterChef Slovenija

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SigmaP40
16. 06. 2024 16.54
+2
Če ne bo kuhinje v kuhinji Jure ali Luka=MS. Zmagovalec
McGregor---
15. 06. 2024 14.43
+4
Domen tudi med top5 😂😂😂😂
Lojze Biber
15. 06. 2024 14.35
+4
Dober majster