MasterChef Slovenija

Kdo bo novi MasterChef Slovenije?

Velenje, 26. 06. 2024 17.28 | Posodobljeno pred 21 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Drugi finalni večer bo prinesel zmagovalca desete sezone MasterChefa Slovenija. Luka Pangos je trenutno v vodstvu, a se zaveda, da je Klara Šmigoc mojstrica na sladkem področju. In prav s sladico bosta finalista spisala dolgo pričakovan epilog sezone.

V drugem in zadnjem finalnem večeru se bosta finalista Klara Šmigoc in Luka Pangos pomerila še zadnjič. Izkazati se bosta morala še s finalno sladico, ki bo odločala o zmagovalcu desete sezone slovenskega MasterChefa. Luka je prvi finalni večer zaključil s sedmimi točkami prednosti. Skupaj je nabral 55 sodniških točk, medtem ko jih ima Klara 48. A kot je povedala finalistka, ni še nič izgubljeno.

Nekdanji tekmovalci in trenuten rezultat.
Nekdanji tekmovalci in trenuten rezultat. FOTO: POP TV

Možnosti preobrata se zaveda tudi Luka: "Jaz sem eno piko v prednosti, ampak nekako napovedujem tesen izid finala. Če bo imela Klara svoj dan, bo danes sigurno odbila." Klara: "Jaz mislim, da Luka v vsakem primeru nima nekih možnosti, da me lahko premaga. To so sladice. Jaz mislim, da mi bo danes šlo boljše." In res bodo sodniki dvomili, ali bo Luku uspelo, saj bo lovil zadnje minute. Klari bo očitno šlo zelo dobro in Mojmir bo ob pogledu na njene krožnike komentiral: "Če so okusi tako dobri, kot izgled, se nimaš česa bati."

Želja po zmagi bo velika. Klara: "Danes je praktično na kocki vse. Borim se za ta cilj, katerega sem si začrtala, preden sem prišla v to MasterChef kuhinjo in jaz res močno upam, da se mi uresničijo sanje." Kdo bo postal zmagovalec desete sezone MasterChefa Slovenija? 

Ne zamudite sklepnega dejanja desete sezone MasterChefa Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.