MasterChef Slovenija

Klara ob doseženem mejniku: Zame je bil ta dan poln emocij

Velenje, 11. 05. 2024 11.55 | Posodobljeno pred 14 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Klara Šmigoc je bila nepopisno vesela, ko ji je uspela uvrstitev med najboljšo deseterico. Toliko bolj, ker je nov zastavljeni mejnik dosegla s sladico. Odlični komentarji sodnikov so ji dali nov zagon, obenem pa pomembno potrditev, da mora verjeti vase.

Klara Šmigoc se je med najboljšo deseterico zavihtela na izločitvenem testu, a več kot zasluženo. Pripravila je izjemno sladico, v kateri je po besedah Luke Jezerška uporabila prekrasne tehnike in skupaj z okusi svojo idejo pripeljala do popolnosti. Tudi slaščičarski mojster Karim Merdjadi je pohvalil tehnično večplastnost sladice in odlične okuse. Klara: "Zame je bil ta dan poln emocij. Zelo sem ponosna nase, da mi je uspelo narediti takšno sladico, še bolj sem pa vesela in ponosna, da sem dobila takšne komentarje. Komentarji so mi definitivno dali dodaten zagon za naprej in potrditev, da moram na vsakem kuhanju verjeti vase."

Klara Šmigoc
Klara Šmigoc FOTO: POP TV

Njeno veselje je bilo toliko večje, ker je v deseterico najboljših vstopila s sladico, saj so sladke dobrote njena strast. Za to je hvaležna Dani Ilić, ki ji je namesto slanega namenila sladek izziv. Klara: "Veselje je neopisljivo, v tistem trenutno si zelo vesel, da ti je uspelo, a hkrati po tihem sploh ne moreš verjeti. Že pred samim vstopom v MasterChef kuhinjo sem si postavila različne mejnike, ki sem jih na tej poti želela odkljukati da prva ne izpadem, top 10, top 5, top 3 in finale. Prva dva mejnika mi je do zdaj že uspelo odkljukati in lahko priznam, da sem nase zelo ponosna. Še bolj sem pa vesela in srečna, da sem med deseterico najboljših vstopila s sladico, ki predstavlja mojo strast v življenju. Počutim se neverjetno in sedaj imam v glavi samo to, da se moram še bolj boriti, učiti in uživati v kuhinji, da lahko odkljukam naslednji mejnik." Odličen razlog za veselje pa so imeli tudi njeni najdražji, ki so bili hkrati ponosni, da je Klari uspelo.

Klarina izvrstna sladica.
Klarina izvrstna sladica. FOTO: POP TV

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija v ponedeljek ob 21.15 na POP TV.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SigmaP40
11. 05. 2024 17.06
+3
A ker ji ni bilo treba kuhati in postreči vrvic🙃😒