MasterChef Slovenija

Ko je Domen zagledal svojo Laro, ga kuhanje ni več kaj dosti zanimalo

Velenje, 24. 05. 2024 10.52 | Posodobljeno pred 31 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Domen Beribak in njegova izbranka Lara sta poskrbela, da je bilo sredino kuhanje v MasterChefu Slovenija romantično kot verjetno še nikoli doslej. Na balkon jima ni uspelo priti, toda Domen zaradi tega ni bil razočaran. Par namreč osrečuje še lepši pogled v skupno prihodnost.

22-letni Domen Beribak iz Cerkelj na Gorenjskem je že v svoji predstavitvi za najsrečnejši dogodek v svojem življenju navedel dan, ko je spoznal svoje dekle Laro. Domen: "Najprej sva se pogovarjala po družbenem omrežju, potem pa sem jo nekega dne povabil ven in jo počakal na postaji ter odpeljal na romantičen zmenek v svoj domači kraj." Prav ona ga je tudi prijavila k sodelovanju v MasterChefu Slovenija, kar je več kot odlična odskočna deska v zanj sanjski svet kulinarike.

Domen Beribak je po dolgem času lahko objel svojo izbranko Laro.
Domen Beribak je po dolgem času lahko objel svojo izbranko Laro. FOTO: POP TV

Da sta zaljubljena do ušes, je bilo več kot očitno, ko je Lara prišla v MasterChef kuhinjo na prav poseben izziv. Lara je tako kot ostali gosti izbrala sestavini za kuhanje, nato pa Domnu tudi pomagala. Ko jo je tekmovalec zagledal, je povedal, da je prišel njegov angelček. Na koncu pa smo poslušali izjave, kot je Larina: "Luka, v eni žlički pa res niste mogli okusiti najine ljubezni." Ali Domnova: "Najina ljubezen je zelo sladka."  

Domen je potrdil, da je bil med kuhanjem z Laro v posebnem elementu. In če se malo pošalimo, bi si zaslužila posebno priznanje, ker jima je pred sodnike sploh uspelo prinesti dva krožnika. Domen: "Tokratno kuhanje je bilo res nekaj posebnega. Že takoj, ko sem videl, da je v kuhinjo vstopila Lara, me kuhanje ni več kaj dosti zanimalo, res sem bil v nekem zaljubljenem elementu. Hotel sem biti samo z njo v momentu in drugo me ni zanimalo. Kuhanje z Laro je bilo enkratno. Vesel sem, da je lahko izkusila, kako je kuhati pod pritiskom in biti tekmovalno naravnan."

Zmage sta se v tokratnem izzivu razveselili Klara Šmigoc in njena mama Dušanka, toda Domen zaradi tega ni bil razočaran. Kot je povedal v oddaji, so sodniki ocenjevali hrano, njega pa so navdajali povsem drugi občutki. Domen: "Na balkon nama ni uspelo priti, je pa res, da nisem bil niti malo razočaran, saj je tako presenečenje veliko več kot balkon. Če pa bi Lari lahko pokazal, kakšen je pogled z balkona, pa bi bilo še toliko bolje."

Domen in Lara pred sodniki
Domen in Lara pred sodniki FOTO: POP TV

Če že nista bila deležna pogleda z balkona, pa se skupaj resno ozirata v prihodnost. Domen: "Glede načrtov za naslednje korake v zvezi je tako, da se o tem veliko pogovarjava in načrtujeva. Oba pa se strinjava, da želiva najprej uživati in karierno uspeti ter se preseliti nekam, kjer nama bodo klimatske razmere najbolj ustrezale."

A pred tem mora Domen zaključiti svojo pot na MasterChef tekmovanju. Naslednja ovira na njegovi poti do pokala je izločitveni test. Kot je povedal, gre v boj in se testa ne boji. Domen: "V naslednji izločitveni test grem močnejši in z jasnimi cilji, top 5, to moč sta mi vlila Lara in njen današnji prihod v MasterChef kuhinjo."

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija v ponedeljek ob 21.15 na POP TV.

MasterChef Slovenija
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sickk 2
24. 05. 2024 19.20
+2
Da se mene pita..
24. 05. 2024 12.50
+7
Važn da je namoču.
Primož Rus
24. 05. 2024 12.31
+1
Iskreno gledano.....ona dva MI SPLOH NISTA PAR....on je vanjo ZAGLEDAN KO TELE,ker ve,da boljše NE BO DOBIL zaradi njegove precej picajzlaste samopodobe....Že zdavnaj bi mogel odpeketat iz MC,vendar noče.....
Sir Oliver
24. 05. 2024 12.30
+1
Krneki 00
24. 05. 2024 11.53
+3
Podlesničar
24. 05. 2024 11.22
+6
Včasih smo na sekret vzeli časopis... danes pa grem na sekret s tablico in preberm tak članek, zelo učinkovito.
Dinho8O
24. 05. 2024 11.36
+3