MasterChef Slovenija

Luka Pangos: Moj pristanek v top 5 ne bi mogel biti boljši

Velenje, 16. 06. 2024 09.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Luka Pangos bi lahko na izločitvenem testu izkoristil značko imunitete, toda odločil se je, da se bo boril. V izzivu se je odrezal najbolje in si s svojo sladico priboril mesto v najboljši peterici sezone.

Luka Pangos bi se morda že prej razveselil uvrstitve v najboljšo peterico kuharjev sezone, a se mu je med poustvarjanjem jedi Mojmirja Šiftarja na krožnik usulo preveč čaja. Detajl, zaradi katerega je moral v novo merjenje kuharskega znanja in veščin, in sicer na sladkem izločitvenem testu. A ta ni bil mačji kašelj, saj so morali tekmovalci pripraviti najbolj prestižne in tudi najbolj zahtevne sladice z vseh koncev sveta.

Luka Pangos ob uvrstitvi med najboljšo peterico.
Luka Pangos ob uvrstitvi med najboljšo peterico. FOTO: POP TV

Toda Luka se je odločil, da bo kuhal mirno in sproščeno, ter obdržal značko imunitete, na koncu pa se je odrezal najbolje. Tako kot je bila elegantna sladica, ki jo je pripravljal, tako elegantno si je priboril tudi mesto v najboljši peterici. Luka: "Kljub temu, da mi gre v tekmovanju zelo dobro, sem se res veselil vsakega mejnika. Že pred izločitvenim izzivom sem vedel, da sem nekako varen, saj smo do top 5 morali izkoristiti imuniteto, in sem vedel, da tokrat res ne bom tvegal. Ravno zato sem bil tako miren in med kuhanjem neizmerno užival. Delali smo po receptih in to mi leži. Moj pristanek v top 5 ne bi mogel biti boljši."

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija v ponedeljek ob 21.15 na POP TV.

MasterChef Slovenija

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SigmaP40
16. 06. 2024 16.58
+5
Če ne bo kuhinje v kuhinji Luka ali Jure =MS. Zmagovalec.
luna.3
16. 06. 2024 13.28
+6
Prijeten, poln idej, prisrčen, skratka odličen tako in kot kuhar. Privoščimo mu zmago, čeprav bi bilo fajn, če bi bilo dodeljeno tudi drugo mesto, ne samo zmaga.