MasterChef Slovenija

Mašina otvoritev taktičnih iger: Dovolj je bilo tega

Ljubljana, 15. 04. 2022 17.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tekmovalci bodo nocoj kuhali s sestavino, ki jo ima Luka Jezeršek zelo rad in se ji veliko posveča. Na izločitvenem testu bo morala četverica pripraviti sladico po receptu Karima Merdjadija. Med nekaterimi tekmovalci se bodo pričele taktične igre.

V nocojšnji izločitveni oddaji MasterChef Slovenija se bo za nadaljnji obstanek borilo devet tekmovalcev. Le trojica bo kuharsko bitko spremljala z balkona, to so Maša, Evita in Luka. Tekmovalci se bodo na individualnem izzivu soočili, kot so povedali sodniki, z dragoceno, izjemno in cenjeno sestavino. To je zorjena govedina, ki jo ima Luka Jezeršek zelo rad in se ji veliko posveča. Petra, ko bo zagledala sestavino: “Pol krave. Samo tega si nisem želela.” Miro bo za razliko od nje navdušen: “To je umetnost.”

Mojster Luka
Mojster Luka FOTO: POP TV

Sodnik Luka bo mojstrsko zavihtel mesarski nož in tekmovalcem pokazal, kako se pravilno razkosa velik kos govedine. Sledilo bo presenečenje, pri katerem bo morala sodelovati tudi Maša. Tekmovalka se bo odločila, da ne bo več prijazna do ljudi, ki niso prijazni do nje. Maša: “Dovolj je bilo tega, res.”

Maša: Dovolj je bilo tega.
Maša: Dovolj je bilo tega. FOTO: POP TV

Po glavni jedi bo kakopak na vrsti sladica. Na izločitvenem testu bodo morali štirje tekmovalci, ki bodo najslabši na individualnem izzivu, pripraviti princesko. V pomoč jim bo recept Karima Merdjadija, a v njem ne bodo zapisani postopki.

Recept zanjo bo, toda brez postopkov.
Recept zanjo bo, toda brez postopkov. FOTO: POP TV

Ne zamudite izločitvene oddaje MasterChef Slovenija nocoj ob 21.00 na POP TV.

Masterchef Slovenija
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SigmaP40
16. 04. 2022 09.17
+5
Maša Maša! Tud ti maš nekaj zelja na glavi.!