MasterChef Slovenija

Mateju se je uresničila velika želja: To je bil zame res lep dan

Velenje, 12. 05. 2024 10.35 | Posodobljeno pred 14 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Matej Muhvič je po klavrnem začetku poskrbel za presenečenje izločitvenega testa. S svojo izvrstno slano jedjo s sladoledom se je zavihtel med najboljšo deseterico, uresničila pa se je tudi njegova velika želja.

Nov teden v MasterChefovi kuhinji se je za Mateja Muhviča začel klavrno. Medtem ko so drugi tekmovalci kuhali v parih, se je moral tekmovalec treh jedi lotiti sam, pri tem pa je bil neuspešen. Blanka Erniša je razplet pripisala temu, da se drži zase, da se uči sam in da nikogar ne povpraša za mnenje. Matej: "Teden se je začel kar slabo, sploh po tem, ko ne le, da nisem skuhal treh krožnikov, še tisti eden, katerega sem bil pripravljen predstaviti, je imel surovo kost. (smeh) Ampak, ja, ljudje smo si različni in vsak ne ustreza vsakomur. Blankini komentarji so bili bolj subjektivni, saj se nisem učil z vsemi, sem pa po svojih željah in potrebah delil svoj čas s sotekmovalci in ga produktivno porabljal."

Matej Muhvič
Matej Muhvič FOTO: POP TV

A slabemu začetku je sledil ne dober, ampak odličen konec tedna. Mateju je najprej uspela sladica, ki ji je manjkalo nekaj malenkosti do odličnosti, konec tedna pa mu je uspel kvantni preskok, kot se je izrazil Karim Merdjadi. Poskrbel je namreč za največje presenečenje izločitvenega testa. Njegovo slano jed s sladoledom bi si lahko verjetno predstavljali tudi v finalu tekmovanja. Matej: "Dejstvo je, da me je najprej sladica z malo popravki postavila kar na dobro pot, sploh po napovedi, ko so sodniki rekli, da so me prvega izbrali, ker jim je bila všeč ideja. Krožnik izločitvenega izziva pa juhu! To je pa res bila moja želja, da imam oziroma da čim prej pridobim kakšen krožnik, na katerega ne bi imeli pripomb. To je bil zame res lep dan in upam, da bom v tej liniji tudi nadaljeval."

Matejeva slana jed s sladoledom.
Matejeva slana jed s sladoledom. FOTO: POP TV

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija v ponedeljek ob 21.15 na POP TV.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Lojze Biber
12. 05. 2024 15.26
+2
Pojdi fant raje domov. Sej nimaš pojma kot pohajne.
Monster_Cat
12. 05. 2024 10.58
+5
Ta bo nasljednji ....
inside1
12. 05. 2024 10.51
+8
Surov krožnik se ne nosi na mizo, zato bi že tudi razni Domni in drugi, ki ne znajo spečt ene kolbice, da je pri kostu surova že zdavnaj doma. ....Take še doma ne da na mizo, ne pa v taki TV oddaji.....
SigmaP40
12. 05. 2024 14.41
+6
Ja pa tud klobasa z vrvico ni za top 10 a ne?? 🙃
inside1
12. 05. 2024 17.00
+2