MasterChef Slovenija

Napeta bitka za polfinale: 'Nič nisem vedel v tistem trenutku'

Velenje, 17. 06. 2024 17.28 | Posodobljeno pred 30 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Peterica tekmovalcev se bo pomerila za prvo mesto v letošnjem polfinalu. Vstopnico si bo priboril tisti, ki bo pripravil najboljši trihodni meni. Konkurenca je velika, toda kuhanje ne bo potekalo povsem gladko.

Pet izjemno nadarjenih domačih kuharjev se bo pomerilo za prvo mesto v polfinalu letošnje sezone, to so Domen Beribak, Klara Šmigoc, Jure Pavlič, Luka Pangos in Lidija Subašić. Luka Jezeršek: "Vsak od vas bo pripravil tri jedi, v vsaki mora zablesteti eden od mlečnih izdelkov." Na vseh krožnikih bodo morali kraljevati siri, skute, jogurti, maslo, kajmak in druge dobrote iz slovenskega mleka.

Kuhanje ne bo potekalo povsem gladko in že kreiranje treh jedi samo iz mlečnih izdelkov bo za peterico velika preizkušnja. Domen: "Jaz imam čisto prazno glavo danes." Luka: "Najprej moram dobiti ideje, ker jih zares nimam. Imam vse nekaj na pol razvito ... Kako se creme brulee naredi? Nič nisem vedel v tistem trenutku." Komu bo na koncu uspelo najbolj navdušiti sodnike? 

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.

MasterChef Slovenija
MasterChef Slovenija FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.