MasterChef Slovenija

Obeta se ognjevit boj za zadnji mesti v polfinalu

Velenje, 19. 06. 2024 17.28 | Posodobljeno pred 28 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Štirje tekmovalci se bodo borili za mesti v polfinalu, za kuhanje pa bodo izbirali med tremi skrivnostnimi škatlami. Kdo se bo na koncu pridružil Klari Šmigoc na balkonu in kdo se bo moral posloviti?

Po najdaljši in najtežji MasterChef sezoni se bodo Lidija Subašić, Domen Beribak, Luka Pangos in Jure Pavlič pomerili za zadnji dve mesti v polfinalu. Izbirali bodo med tremi 'mistery boxi' oziroma skrivnostnimi škatlami. Pod eno se bodo skrivale sestavine, s katerimi so se že dokazali, pod drugo sestavine, s katerimi so pripravili povprečne jedi, pod tretjo pa sestavine, s katerimi se še niso dokazali.

Boj bo ognjevit, saj si bodo vsi štirje tekmovalci močno želeli stopiti stopničko višje v tekmovanju. Domen: "Celo življenje se pretaka ta kuharska kri v meni." A dramatičnih zapletov tudi tokrat ne bo manjkalo. Karim Merdjadi o težavah enega izmed četverice: "Od takrat, ko se mu je začelo lomiti, se ne more pobrati." Katera dva tekmovalca se bosta pridružila Klari Šmigoc in kdo se bo moral posloviti tik pred polfinalom? 

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.

MasterChef Slovenija

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Waflhulkin
19. 06. 2024 19.00
+3
Kolikokrat je ze blo, da je tekmovalec dostavil vizualno katastrofalen kroznik in je sel zaradi tega domov...zdaj pa za polfinale dostavi kroznik, ki simbolizira drisko z zelenjavo na vrhu ampak gre vseeno naprej...je kr rigged
Anion6anion
19. 06. 2024 18.16
+0
Ne boj,Mesarsko klanje😜🙆