7°C

Ogrožene tekmovalke pod ogromnim pritiskom: Saj bo, umiri se, umiri se

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
13
Štiri tekmovalke se bodo za nadaljnji obstanek v MasterChefu pomerile v pripravi vrhunskih omak. Med na videz enostavnim izzivom se bodo znašle pod ogromnim pritiskom. V zadnjih minutah bo srčni utrip naraščal tudi sodnikom.

V prejšnji oddaji MasterChef Slovenija so pod balkonom ostale štiri tekmovalke, Iza Logar, Ana Potočnik, Kaja Balentič in Jerneja Trofenik Dimnik. Četverica bo za nadaljnji obstanek v tekmi za pokal in 50.000 evrov denarne nagrade pripravljala za jed izjemno pomembne omake, ki jih mora obvladati vsak domač kuhar.

Zgovoren dokaz, da bo zelo napeto
Zgovoren dokaz, da bo zelo napetoFOTO: POP TV

Jerneja in Kaja bosta na začetku še najbolj samozavestni. Jerneja: “Imam to.” Kaja: “Mislim, da to ni takšen problem, kot nekateri mislijo.” Toda hitro bo postalo jasno, da naloga le ni tako preprosta. Sodniki bodo opazili, da je Kaja v težavah, Jerneja pa bo priznala: “Kot satan sem bila živčna.

Jerneja: Kot satan sem bila živčna
Jerneja: Kot satan sem bila živčnaFOTO: POP TV

Jerneja pa ne bo edina, ki se bo spopadla z nervozo, tudi Ana se bo borila sama s seboj: “Saj bo, umiri se, umiri se.” In prav njo bo Jerneja imela na piki, njen tokratni cilj bo, da jo premaga, kar pa se morda ne bo uresničilo. Jerneja bo ugotavljala: “Ana znanja bog ve kaj nima, ima pa hudimano srečo.

Ne zamudite izločitvene oddaje MasterChef Slovenija nocoj ob 20. uri na POP TV ali že zdaj skočite naVOYO.