MasterChef Slovenija

Peklensko kuhanje za obstanek: Jaz bi se najraje razjokala

Velenje, 18. 04. 2024 16.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Osem tekmovalcev se bo pomerilo na izredno zahtevnem izločitvenem testu, ki se bo pričel s prepoznavanjem salam in klobas. Le eden izmed njih bo ubežal drugemu krogu, ki pa bo peklenski, in nekateri tekmovalci bodo na robu obupa.

Blanka Erniša, Klara Šmigoc, Lidija Subašić, Julija Bukvič, Andreja Špeh, Domen Beribak, Jure Pavlič in Luka Pangos. To so tekmovalci, ki se bodo nocoj pomerili na izločitvenem testu. Čakata jih dva kroga in v prvem bodo morali prepoznati različne salame in klobase. Kdor se bo najbolje odrezal, bo varen, vse druge pa čaka peklensko kuhanje za obstanek.

Tekmovalci bodo namreč morali izdelati klobase, kar ne bo lahka naloga. Zmleti bodo morali meso, napolniti čreva, klobase termično obdelati in jih povzdigniti na raven MasterChefa. Blanka bo v nekem trenutku obupovala: "Čisto na psu sem." In ne bo edina. Klara: "Katastrofa, res. Jaz tega ne bom zmlela, nikoli. Jaz bi se najraje razjokala." Kdo bo moral na koncu sleči MasterChefov predpasnik?

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Loana
18. 04. 2024 18.15
+3
Od kaj je začelo biti kuhaje klanje med sabo? Hvaležni moramo biti da v Sli še imamo vodo in hrane na pretek. Ne pa da ful ne e to ni dobr toje za vstran. HRANA JE HRANA ljudje!!
SlepiSlovenc
18. 04. 2024 17.32
+5
Ne jokat. Razen če zarad čebule.