MasterChef Slovenija

Sedem tekmovalcev, a samo eno mesto na balkonu

Velenje, 03. 04. 2024 16.16 | Posodobljeno pred 18 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nocoj se bodo na individualnem izzivu za eno samo prosto mesto na balkonu pomerili člani poražene rdeče skupine. Sodniki Karim Merdjadi, Luka Jezeršek in Mojmir Šiftar bodo predstavili svoje najljubše različice cmokov, nato bodo na vrsti tekmovalci. Kdo bo ubežal izločitvenemu testu?

Po bitki za imuniteto, ki jo je zmagovalno končala Lidija Subašić, bodo na vrsto za nove kulinarične preizkušnje prišli člani skupine Domna Beribaka, ki je bila poražena v ponedeljkovem izzivu. Individualni izziv poleg vodje tako čaka še Klaro Šmigoc, Andrejo Špeh, Amadejo Lube, Barbaro Perić, Jureta Pavliča in Luko Pangosa.

Individualni izziv bodo pričeli sodniki Karim Merdjadi, Luka Jezeršek in Mojmir Šiftar. Luka: "Mi trije vam bomo danes pokazali, kako se lotiti kulinaričnega trenda, ki je 'simpl' kot 'pašta'." Sodniki bodo predstavili svoje najljubše različice cmočkov – cmočke wonton, tangyuan in gyoza. Nato bodo na vrsti tekmovalci, toda na balkonu je tokrat prosto le eno mesto. Osvojil ga bo tekmovalec, ki bo sodnike prepričal s kreativnostjo in tehniko. Kdo bo to?

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ŠEFIKA
03. 04. 2024 20.01
+4
ni Matjaža ni gledalcev