MasterChef Slovenija

Sin simpatičnih zakoncev Erniša po oddaji dobil ogromno klicev

Velenje, 29. 05. 2024 09.53 | Posodobljeno pred 18 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Blanka Erniša je v MasterChef tekmovanju doživela čudovito in nepozabno izkušnjo, ko je kuhala s svojim možem Jožefom. Zakonca, med katerima se po dolgih letih še vedno iskri, sta poskrbela, da je bilo v kuhinji zelo zabavno.

"Moj mož je moj steber, moja spodbuda, tolažba. Ne predstavljam si življenja brez njega," je povedala Blanka Erniša o možu Jožefu, ki jo je osrečil s svojim prihodom v MasterChef kuhinjo. Več kot očitno je bilo, da se po dolgih letih zakona med njima še vedno iskri. Sodnik Mojmir Šiftar, ki prav tako prihaja iz Murske Sobote, je denimo prav užival, ko ju je opazoval za kuharsko postajo, oziroma kot je povedal: "Bravo za energijo." Jožef je bil namreč med kuhanjem tudi Blankin pomočnik oziroma sous-chef, kot je povedala tekmovalka.

Blanka in Jožef Erniša
Blanka in Jožef Erniša FOTO: POP TV

Zakonca pa sta poskrbela, da je bilo v kuhinji tudi zelo zabavno. Prva Jožefova naloga je bila izbrati sestavine za kuhanje in najprej se je odločil za gobe, saj je Blanka navdušena gobarka. Med drugim pa je prekršil nenapisano pravilo vseh pravih gobarjev in je Karimu Merdjadiju mimogrede izdal, kje Blanka z družino gobari. Pa sta imela zaradi tega kasneje kakšno 'posebno debato'? Blanka: "Glede gob sva se nasmejala, sem mu rekla, da ni pravi gobar, ker je takoj Karimu izdal mesto, kjer gobarimo. Gobarimo res veliko, to pomeni tudi eno družinsko druženje in kvalitetno preživljanje prostega časa."

Kot drugo sestavino pa je Jožef izbral piščanca, ki ga Blanka doma ves čas pripravlja in, kot je povedala sama, se tudi ves čas pritožuje, zakaj vedno ta sestavina. Njun sin Rok je namreč športnik in zaradi tega je piščanec na jedilniku vsak dan. A je Blanka tudi dodala: "Jezna nisem, jaz sem vesela, da je tu." Je pa Jožefa v nekem trenutku zaskrbelo, kaj bo zaradi dogajanja v MasterChefu rekel njun Rok. V oddaji je namreč izjavil: "Fino, da danes ni sina danes zraven, da si bova lahko privoščila malo ocvrtega." In kako je Rok komentiral vse skupaj? Blanka: "Rok je bil nad najinim kuhanjem in sodelovanjem navdušen. Rekel je, da sva zelo dobro sodelovala. Po oddaji je dobil ogromno klicev, vsi so ga hecali, naj nama pusti jesti 'pohanega' piščanca."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sodniki so na koncu odločali med tremi pari, tremi tekmovalkami in tremi mamami. Zmagali sta Klara Šmigoc in njena mama Dušanka, toda zakonca nista bila razočarana. Blanka: "Jaz sem bila zelo vesela, da je lahko tudi moj mož izkusil MasterChef kuhinjo. Dobro sva kuhala in nad rezultatom nisva bila razočarana. Bila je res nepozabna izkušnja." Nadaljevala pa se je tudi po tem, ko so kamere že ugasnile. Blanka: "Ko so kamere ugasnile, je mož rekel, da vsa čast, da ta pritisk tako dobro prenašam in da je vesel, da je lahko bil del tekmovanja. V glavnem, čudovita izkušnja."

Tako sta simpatična zakonca iz Murske Sobote prestala test skupnega MasterChef kuhanja. In ne samo to, opravila sta ga z odliko, kar potrjujejo razveseljujoči pozitivni komentarji sodnikov. To pa pomeni še večje veselje nad kulinaričnim ustvarjanjem ne samo za Blanko, kulinaričnega navdušenja so se nalezli tudi ostali njeni bližnji. Blanka: "Opazila sem, da moji bližnji zdaj še z večjim veseljem kuhajo in eksperimentirajo z novimi jedmi. Tako da je moje tekmovanje prineslo vsem nekaj dobrega in novega."

Ne zamudite nove oddaje MasterChef Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.

MasterChef Slovenija

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

luna.3
29. 05. 2024 16.28
+1
Prisrčna oseba, dobra kuharica, želimo ji veliko kuharskih uspehov, pa čeprav v v domači kuhinji. Srečno!
Kranjec Petka
29. 05. 2024 13.00
+0
Golf in polži so moderni med jaro jugokomunistično gospodo.
slovenka62
29. 05. 2024 12.58
+4
Dobra si.Zelo lepi krožniki,upam da tudi okusni.Srečno.