MasterChef Slovenija

Skrita Uršina lepotica bo največji izziv doslej

Velenje, 16. 04. 2024 16.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slaščičarska mojstrica Urša Pikec je posebej za novi izziv v MasterChefu Slovenija pripravila čudovito sladico. Da bi si priborili značko imunitete, jo bodo morali štirje tekmovalci poustvariti, a le na podlagi opisa.

Novost letošnje sezone MasterChefa Slovenija je tudi bitka za imuniteto. Zlata vstopnica za balkon lahko tekmovalca z značko reši pred odhodom domov. Izkoristili jo bodo lahko do trenutka, ko bo v tekmovanju najboljših pet kuharjev. Znački imunitete že nosita Luka Pangos in Lidija Subašić, nocoj se bodo zanjo pomerili zmagovalci zadnjega skupinskega izziva, Rok Novak, Martina Pušnik, Amadeja Lube in Matej Muhvič.

Tekmovalke na balkonu med spremljanjem bitke za imuniteto.
Tekmovalke na balkonu med spremljanjem bitke za imuniteto. FOTO: POP TV

Pred njimi ni lahka naloga, kajti izziv je zanje pripravila slaščičarska mojstrica Urša Pikec. Sous-chefinja v prestižnem londonskem hotelu je posebej za MasterChef Slovenija skreirala prečudovito sladico, ki pa jo morajo tekmovalci poustvariti le na podlagi opisa. To pomeni, da sladice ne bodo videli vse do konca izziva in zanjo ne bodo dobili recepta. Tistega, ki se ji bo najbolj približal, čaka značka imunitete.

Ne zamudite nove oddaje MasterChefa Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Podlesničar
16. 04. 2024 20.00
+0
Hišni slaščičar ni več dovolj dober?
ježevka123
16. 04. 2024 19.11
+2
Malo pretirana preizkušnje. Punci pa kapo dol, ki ji je uspelo v tujini s takim talentom.
Bikoborec
16. 04. 2024 18.53
-1
Pridem vampe skuhat pa zmagam zih