MasterChef Slovenija

Sveže poročeni Luka Novak: Nisva imela ne prvega plesa ne poročne torte

Ljubljana, 01. 02. 2024 11.29 | Posodobljeno pred 22 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Katja Dobrijević
Komentarji
14

Zmagovalec osme sezone MasterChefa Slovenije, Luka Novak, je v leto 2024 vkorakal kot poročeni moški. S svojo izbranko Klaro sta si obljubila večno zvestobo, v začetku marca pa pričakujeta prvega otroka. Kako je potekala poroka, za katero pravi, da ni bila niti malo tradicionalna in kako potekajo priprave na prihod dojenčka?

"Poročila sva se na nama ljubi lokaciji v Vipavski dolini, in sicer v vinski kleti kmetije Tomažič. Že sama lokacija in povabilo, ki so ga prejeli svatje pove, da je bila poroka daleč od tradicionalne," za 24ur.com povedal Luka Novak, zmagovalec osme sezone MasterChefa Slovenije ter dodal, da je poroka potekala v ožjem družinskem krogu, ker so to ljudje, ki jima največ pomenijo. "A to ne pomeni, da žurke ne bo," je v smehu dodal Luka.

Kot je povedal, sta z izbranko poroko začela načrtovati takoj po zaroki, a sta se zadnji trenutek odločila, da si želita poroko preživeti le v najožjem družinskem krogu: "Sama organizacija je bila eksplozivna in hitra, kar je nama še bolj pisano na kožo."

In prvi ples? "Tukaj se še enkrat oddaljimo od tradicionalne poroke. Prvi ples sva kar preskočila, smo pa prvič nazdravili tradicionalno - s penino! Drugače pa sva za prvo pesem ob začetku obreda izbrala pesem Ljubav, pevca Sergeja Četkovića."

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

In glede na to, da je Luka chef, nas je zanimalo, kakšno hrano so si privoščili na poročni dan. "Priznam, da tudi če sem chef in nama je obema kulinarika zelo pomembna, sva hkrati zelo preprosta. Po obredu smo si privoščili odlično šunko v testu s hrenom ter slovenskimi siri prav na kmetiji Tomažič, potem pa smo slavje nadaljevali na turistični kmetiji Kuren. Prav tako smo poročno torto preskočili in si privoščili odličen jabolčni in marelični štrudelj."

Marca prvič očka

V začetku marca se Luka in Klara veselita prihoda novega družinskega člana in kot je zmagovalec MasterChefa povedal za naš portal, se zavedata, da bodo začetni meseci zelo naporni, a se jih že nestrpno veselita. 
Za enkrat prihod dojenčka poteka sproščeno: "Nekaj priprav definitivno je, pa vseeno prihod otroka poteka za enkrat sproščeno. Oba še vedno delava, trenutno se pripravljamo še na poseben dogodek, in sicer Valentinovo doživetje, ki bo potekalo v našem novem showroomu Octus, ki sva ga odprla v začetku januarja. Sobica in oblačila so pripravljena, ime je izbrano. Sva pa se odločila, da ga za enkrat še ne razkrijeva."

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.