10°C

Tekmovalka MasterChefa poškodovana: Zameglilo se mi je pred očmi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
5
Kristina Jakopič si je med igro badmintona poškodovala prav desno roko, s katero kuha. V prihodnji oddaji bodo sodniki odločali, ali bo lahko ostala v MasterChefu ali se bo morala posloviti.

Kristina Jakopič se ni poškodovala v kuhinji MasterChefa Slovenija, pač pa na igrišču. Med igro badmintona si je zaradi nesrečnega udarca poškodovala prst na desni roki. Ker ji je roka začela zatekati, je morala na urgenco. Kristina:"Med pregledom so ugotovili, da sem si poškodovala kito in vezi na prstu."Poleg protibolečinskih tablet je dobila longeto, kar ste morda opazili med ogledom včerajšnje oddaje.

Kristina na balkonu z longeto na desni roki.
Kristina na balkonu z longeto na desni roki.FOTO: POP TV

Kristina nam je zaupala, kako se je počutila, ko jo je doletelo spoznanje, da se bo zaradi nesreče morda morala posloviti od pokala. Kristina: "Očitala sem si, zakaj med športom nisem imele jasnih misli in trezne glave. A konec koncev smo vsi potrebovali sprostitev. Seveda pa se mi je, ko sem se začela zavedati, da je situacija resna, v trenutku zameglilo pred očmi."

Tekmovalka je že večkrat dokazala, da življenjske ovire premaguje s pogumom in borbenostjo, a nekaterih se vendarle ne da preskočiti. Žal ima povezano prav desno roko, s katero kuha. Kristina: "Kljub vsem očitkom, ki sem si jih v tistem trenutku namenila, je v meni gorela želja po nadaljnjem tekmovanju v šovu. Nekako sploh nisem hotela pomisliti na to, da bi se moje sanje končale. Zdravje je seveda na prvem mestu, moja trma pa včasih na to pozabi."

Ali se bo morala Kristina posloviti?
Ali se bo morala Kristina posloviti?FOTO: POP TV

Ali bo Kristina stisnila zobe in nadaljevala tekmo za pokal in lepo denarno nagrado? Ali bomo po poškodbi obetavne kuharice Mojce Kravina, ki je med plesom v zakulisju MasterChefa poškodovala tetivo, priča še enemu odstopu?Ne zamudite nove oddaje MasterChef Slovenija v četrtek ob 20. uri na POP TV in že 24 ur prej naVOYO.

Pasica koronavirus oktober
Pasica koronavirus oktoberFOTO: 24ur.com