Tekmovalka sprejela izziv lanskoletnega zmagovalca Anžeta Kuplenika

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Su.S.
KOMENTARJI
2
Obetavna tekmovalka Jerneja Trofenik Dimnik se v času prisilnega dopusta ni odrekla sladkemu ustvarjanju. Poglejte, kako se je lotila izziva, pred katerega jo je postavil aktualni MasterChef Slovenije, Anže Kuplenik.

Jerneja Trofenik Dimnik je v šovu MasterChef Slovenija opozorila nase, še preden je pred sodnike postavila svojo prvo jed. Priprave sladice se je namreč lotila brez recepta, kar je postala njena praksa, potem ko so se ji vse sladice, ki jih je pripravljala po recepturah, preprosto ponesrečile. Jerneja očitno prav dobro ve, kaj dela, kajti ko je Karim Merdjadi poskusil njen končni izdelek, je komentiral kratko, a nadvse zgovorno: "Uau!" Kar se iz ust slaščičarskega mojstra ne sliši velikokrat. Jerneja vsekakor obeta in zanimivo bo spremljati njeno pot do laskavega naziva in denarne nagrade, s katero si želi odpreti manjšo slaščičarno v Sloveniji.

Jerneja ob Karimovem: "Uau!"
Jerneja ob Karimovem: "Uau!"FOTO: POP TV

Sicer pa je te dni Jerneja zaradi vsem dobro znanih razlogov na, kot se je izrazila sama, "prisilnem dopustu". Poleg tega, da skrbi za dom in šolanje svojih treh otrok, z obiskovalci svojega bloga deli recepte za jedi, ki v dnevih samoizolacije pridejo še kako prav, seveda pa se ni odpovedala sladkemu ustvarjanju. Tako je sprejela izziv Anžeta Kuplenika, aktualnega MasterChefa Slovenije, in pripravila torto v obliki role toaletnega papirja z napisom v njeni prleščini #Osteni doma.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nove kreacije tekmovalcev MasterChefa Slovenija pa ta petek ob 20. uri na POP TV in že 24 ur prej na VOYO.

Masterchef, petek 20h