MasterChef Slovenija

Sodniki bodo začinili zadnji boj za prednost

Velenje, 29. 05. 2024 17.15 | Posodobljeno pred 18 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V nocojšnjem MasterChefu Slovenija se bo odvil zadnji boj za prednost. Zmagovalec prvega dela se bo pomeril z MasterChef finalistko, Kajo Balentič. Kdo bo bolj uspešen?

Tekmovalci se bodo pomerili za še zadnjo časovno prednost v tej sezoni MasterChefa Slovenija. To priložnost sta si priborila zmagovalca preteklega izziva, Luka Pangos in Julija Bukvič, pridružili pa se jima bosta še Klara Šmigoc in Blanka Erniša. Boj bo potekal v dveh delih, v prvem se bodo pomerili v prepoznavanju okusov. In ker bo to zadnje letos, ga bodo sodniki začinili - s prevezami.

Komu bodo brbončice tokrat najbolje služile? Zmagovalec prvega dela izziva se bo za zadnjo prednost sezone bojeval s Kajo Balentič, finalistko šeste sezone MasterChefa Slovenija. Kuhala bosta z dobro znano, a morda premalo cenjeno zeleno sestavino. Kdo bo pri tem bolj uspešen, nekdanja finalistka ali zdajšnji tekmovalec? Ne zamudite nove oddaje MasterChef Slovenija nocoj ob 21.15 na POP TV.

MasterChef Slovenija

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.