MasterChef Slovenija

Zala Pungeršič pred novo sezono MasterChefa: Zelo me zanima, kaj prinaša

Ljubljana, 18. 03. 2024 07.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Ota Širca Roš, K.A.
Komentarji
7

18. marca se začenja nova sezona Masterchef Slovenija. V 10. sezoni se bo za glavno nagrado 50.000 evrov pomerilo 15 tekmovalcev. Kdo bo krotilec časa in kdo prvi jezdec štedilnika? Bo nagrada romala v roke moškega ali bo letos spet zmagala ženska kot lani? Pred začetkom šova nas je v studiu obiskala aktualna zmagovalka Zala Pungeršič in zaupala, ali ji še gledajo v košarico, ko gre v trgovino po nakupih, kako se ji je življenje spremenilo po zmagi in koliko bo spremljala letošnjo sezono.

Zala Pungeršič je še aktualna zmagovalka zadnje sezone MasterChef Slovenija, a ne več dolgo. Tik pred začetkom jubilejne 10. sezone oddaje pravi, da še vedno vihti kuhalnico in ji med nakupom živil marsikdo še pogleda v nakupovalno košarico. "Moram povedati, da ta kariera še ni končana, še vedno kipi. Še vedno sem deležna veliko pogledov in ljudje se še želijo fotografirati z menoj, ampak mislim, da se bo z začetkom nove sezone vse to nekoliko zmanjšalo," pravi Zala.

Kaj pa se ji je, razen zmage in nagrade 50 tisoč evrov, v enem letu vse zgodilo oziroma ga zaznamovalo? "Zagotovo je bila to zame ena velika osebnostna rast, začela sem svojo samostojno podjetniško pot, s tem je prišlo ogromno učenja in izzivov, za katere si do tega trenutka nisem mislila, da jih bom morala premagati, mi je pa bilo to v en tak velik užitek in za vse to je bil 'kriv' MasterChef," odgovarja zmagovalka devete sezone.

Tik pred začetkom nove sezone Zala pravi, da bo novo sezono zagotovo gledala z drugačnimi očmi, kot je gledala vse predhodne sezone: "Do trenutka, ko ne stojiš tam, ne veš, tako zmeraj pravijo. Zagotovo jih bom občudovala in bdela nad njimi s takim ostrim očesom. Zelo me zanima, kaj prinaša nova sezona, ampak ne dvomim, da bo vrhunska in da bo dobro dišalo."

Ker smo Zalo gostili na njen rojstni dan, mimo vprašanja, kdo ji je spekel torto, ni šlo. "Moram povedati, da se je izkazal moj fant in mi je ponoči za presenečenje spekel limonino pito, ki je moja najljubša, tako da je bilo zelo slastno," pa nam je razkrila Zala.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SigmaP40
18. 03. 2024 14.27
+2
A rigatone že zna delati?? 🙃
Gozdar_slo
18. 03. 2024 09.05
+7
kupljena zmaga, Zala je znanja pokazala bore malo…
apage
18. 03. 2024 08.55
+9
S tole Zalo so čisto zafrknili šov še do zadnjega dna, kar je bilo možno. Preveč očitno se je videlo, da je zmagovalec že izbran in so oddaje narejene okoli tistega, ki se določi, da zmaga. S tem, da so tle zafrknili še na kubik, ker ta ženska ni ne gledljiva, ne za poslušat.
AshBurton
18. 03. 2024 08.14
+9
En kup vplivnezev z zelo tezko zivljensko zgodbo,velik reklam,ogromno zavrzene hrane...to lahko pricakujes!!!
Ice_Cat
18. 03. 2024 08.14
+9
Ne kipi samo kariera..🙊
funkytown
18. 03. 2024 08.08
+8
Totalno negledljiv šov, voditelja sta pa res katastrofa. Ajde arabec še nekako ostaledva pa nikakor
DirtySanchez
18. 03. 2024 08.03
+14
Njen glas je zelo nadležen, ni za poslušat niti za gledat.