Žena Luke Jezerška po prvi oddaji MasterChefa: Sem mu hotela že spakirati

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
Su.S.
KOMENTARJI
14
Sodnik MasterChefa Slovenija Luka Jezeršek je bil doma kregan zaradi ponesrečenega komentarja jedi tekmovalke Kaje Jurač. Na tapeti je tudi zaradi komplimentov, ki mu jih je iskrena tekmovalka namenila na samem začetku šova.

Kaja Jurač je s svojim prvim krožnikom v tekmovanju za novega MasterChefa Slovenije naredila vtis na sodnike. Še najbolj je bil navdušen Luka Jezeršek, ki je presenetil z izjavo: "Jaz ne vem, kje sem malo zafrknil. Od moje žene ne bi dobil takšnega krožnika." Kaja je priznala, da jo je ob njegovem komentarju kar dvignilo: "In to zelo. Najboljši sodnik je pohvalil moj krožnik, to mi je ogromno pomenilo. In sploh tak komentar. Dalo mi je zagon za naprej in si želim samo še več takšnih pohval."

Pa je imel Luka zaradi nesrečne primerjave doma težave in jih je kaj slišal? Luka: "Seveda. (smeh) Ampak najprej od mame, ki me je prijazno opozorila, naj pazim na jezik, da slučajno ne bom dobil kovčkov pred vrata. Ker je mama moj rahlo ponesrečeni komentar zapisala v viber skupino, v katero je vključena tudi moja žena, je žena nato komentirala: 'Sem mu že hotela spakirati, pa sem ugotovila, da bo zanj hujša kazen, če mu kaj skuham.' Šalo na stran. Žena res ne kuha veliko, vsaj ko sem jaz doma, tako da je bil komentar mišljen bolj v tej smeri. Ves čas se šalim, da ima potencial za Ano Roš. Tudi Ana je namreč začela kuhati precej pozno, pa poglejte, kakšna kuharska mojstrica je danes. Saj veste, upanje umre zadnje. (smeh) "

Luka Jezeršek z ženo Aleksandro
Luka Jezeršek z ženo AleksandroFOTO: Instagram

Je pa bil Luka deležen velikih komplimentov s strani taiste tekmovalke, ki je sicer že oddana in jo doma poleg partnerja čakata dva sončka. Med pripravljanjem druge jedi, s katero se je želela izogniti izločitvenemu testu, je iskreno komentirala: "Luka je res ful simpatičen sodnik, dejansko najbolj simpatičen sodnik od vseh treh, ker je res tak pravi moški ... Ima tisto zapeljivost, lepoto, nežnost. Ko te pogleda v oči ... Ja, se kar stopiš, ko te tako lepo pogleda. Ima tako lep pogled." Kaja pravi, da njen fant ni bil ljubosumen zaradi te njene izjave, saj prav dobro ve, kakšno mnenje ima o Luki. Kaja: "V tem je tudi čar najine zveze. Jaz se lahko z Rokom odkrito pogovarjam o vsem! In tudi to, da je Luka zelo simpatičen in ima lep pogled, sem mu povedala. Dokler ostane samo pri besedah, je vse ok. Tudi njemu je recimo Nina Pušlar zelo seksi  (smeh). In ja, meni je še vedno moj Rok najlepši in najbolj seksi, toda oči imamo zato, da gledamo, in dokler pri tem tudi ostane, je vse ok."

Kaja in njen partner Rok. Ali najdete podobnosti?
Kaja in njen partner Rok. Ali najdete podobnosti?FOTO: osebni arhiv

In kako je Luka komentiral Kajino izjavo? Luka: "Po naravi sem sicer malo bolj sramežljive sorte, zato sem po vsej verjetnosti ob Kajini izjavi zardel. Potem ko smo si oddajo ogledali doma z družino, sem zdaj seveda jaz ‘na tapeti’, saj veste, za zbijanje šal na moj račun."

Novi, napeti kuharski izzivi ter zabavne interakcije med tekmovalci in sodniki po novem v petek ob 20. uri na POP TV in že 24 ur prej na VOYO.

Masterchef, petek 20h