14°C

Žiga je med snemanjem izgubil očeta, a se bori naprej

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
13
Žiga Gabrovec se je med snemanjem MasterChefa Slovenija nepredstavljivo težko osredotočal na kuhanje, saj je izgubil očeta. Kljub temu mu je uspelo zasesti mesto med najboljšo deseterico.

Žiga Gabrovec se je ta teden uvrstil med deset najboljših kuharjev v novi sezoni šova MasterChef Slovenija. To mu je uspelo z izvrstnim surf'n'turf burgerjem, za katerega je dobil zelo lepe pohvale sodnikov. Bine Volčič je denimo povedal, da takšnega burgerja ni jedel še nikoli v življenju. Žiga je bil ob tem izredno ganjen. Kot je povedal, je tekmovanje težka preizkušnja zanj, konkurenca pa je velika, saj so vsi tekmovalci zelo dobri kuharji.

Žiga se je med kuhanjem boril z neizmerno žalostjo.
Žiga se je med kuhanjem boril z neizmerno žalostjo.FOTO: POP TV

Gledalcem je tudi zaupal, da je med snemanjem izgubil očeta, in ob tako žalostnem dogodku se je nepredstavljivo težko osredotočiti na kuhanje. Žiga: “Da se, ampak moraš biti res močen ... Nihče si ne more predstavljati, da je lahko tako hudo. Ampak ati bi hotel, da nosim glavo pokonci in grem naprej.” Dodatno spodbudo mu dajejo tudi pohvale sodnikov, zaradi katerih se bo naslednjič potrudil še bolj in pripravil še boljšo jed.

Tudi Ljubislav je prehitro ostal brez očeta, izgubil ga je pred dvajsetimi leti.
Tudi Ljubislav je prehitro ostal brez očeta, izgubil ga je pred dvajsetimi leti.FOTO: POP TV

PREBERI ŠE
Ljubislav o pokojnem očetu: Vem, da bi bil zelo ponosen na mene

MasterChef Slovenija se na POP TV vrača po praznikih, vse zamujene oddaje pa si lahko ogledate naVOYO.

MasterChef Slovenija pasica prazniki
MasterChef Slovenija pasica praznikiFOTO: POP TV