Najini mostovi

Matej Zemljič iz serije Najini mostovi magistriral

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
10
Matej Zemljič, ki v izvirni slovenski seriji Najini mostovi igra Domna, simpatičnega reševalca v zdravstvenem domu v Vipavi, je v življenju dosegel nov mejnik – dokončal je magistrski študij na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo.

Matej Zemljič, ki je svoj izjemni igralski talent pokazal v filmuPosledice, je uresničil še en zadan cilj, in sicer je na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo dokončal magistrski študij. Naslov njegove magistrske naloge je Igralski užitek

"Ob dnevniških zapisih o svoji dosedanji igralski poti sem raziskoval, kaj mi pomeni igralski užitek, kdaj v procesu ustvarjanja uživam in od česa je sploh odvisno, da začutim igralski užitek," je za 24ur.com povedal o svoji magistrski nalogi, ki se ji je intenzivno posvečal v času karantene.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Na nek način gre za mejnik. Z magisterijem sem zaključil z akademijo in s šolskim sistemom,  kar me po pravici povedano precej razbremenjuje," je še povedal o svojem osebnem dosežku, ki pa ga je proslavil v krogu svojih prijateljev. 

Zamujene epizode serije Najini mostovi vas čakajo na VOYO.

Njegov mentor je bil izjemni dramski igralec  Aleš Valič, ki je bil za svoje ustvarjanje nagrajen s številnimi priznanji in ki nastopa tudi v seriji Najini mostovi. "Najin odnos je bil zelo profesionalen. Na akademiji je bil moj profesor, na snemanju pa kolega."

Matej Zemljič, ki v seriji Najini mostovi igra reševalca Domna, je magistriral.
Matej Zemljič, ki v seriji Najini mostovi igra reševalca Domna, je magistriral.FOTO: POP TV