9°C
Najini mostovi

Robert Korošec iz Najinih mostov v videospotu Nike Zorjan

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
9
Priljubljeni igralec Robert Korošec, ki navdušuje v seriji Najini mostovi, občasno zaide tudi v glasbene vode. Tokrat ga je k sodelovanju povabila simpatična Prekmurka Nika Zorjan, ki za oboževalce in poslušalce pripravlja novo pesem, katere izid bo pospremil tudi videospot.

Roberta Korošca bomo videli tudi v novem videospotu Nike Zorjan.
Roberta Korošca bomo videli tudi v novem videospotu Nike Zorjan.FOTO: Ana Gregorič

Robert Korošec, ki ga v slovenski uspešnici Najini mostovi lahko spremljamo v vlogi Kristjana Bevka, čigar hobi je plezanje, je v svojem poklicu navajen odigrati marsikatero vlogo – pa naj bo to gledališki Hamlet ali televizijski zdravnik Bevk. No, tokrat pa ga bomo v prihajajočem videospotu Nike Zorjan, ki bo izšel naslednji teden, videli v povsem drugačni vlogi.

"Poznam Niko, seveda. Predvsem mi je v spominu ostala kot pevka, ki odlično uporablja svoj dialekt v komadih. Kar mi je zelo všeč. Super punca, super energija in užitek je bilo sodelovati z njo,"pove Robert, ki ga je k sodelovanju pritegnila močna zgodba.

Nika Zorjan si je v svojem novem videospotu tokrat zaželela Roberta Korošca.
Nika Zorjan si je v svojem novem videospotu tokrat zaželela Roberta Korošca.FOTO: NEO VISUALS

"Zgodba je zelo emotivna. Z veseljem sem se odzval in vesel sem, da je bilo tako, ker gre za uigrano ekipo, ki dela dobro in ob tem uživa. Pesem je popolna za to zgodbo in obratno, polna čustev," za 24ur.com pove Robert, ki za zdaj ostaja še nekoliko skrivnost v kakšni vlogi se bo tokrat pojavil.

Več podrobnosti iz zakulisja snemanja Nikinega videospota pa v četrtek, 18. marca, na naši spletni strani in v POP IN-u. Do takrat pa spremljajte Roberta v napetem dogajanju serije Najini mostovi.

Sicer ima priljubljeni igralec že nekaj izkušenj s pojavljanjem v spotih. Kot študent je odigral osrednjo vlogo v videospotu slovenske rock'n'roll skupineThe Sticky Licks in se pojavil v spotu pesmi Do nagega, ki jo izvaja Alma Merklin, ki jo je slovenska javnost spoznala leta 2012, ko se je v šovu X Factor uvrstila v polfinale.

"Naslednji spot bo pa moj," z nasmeškom pristavi Robert, ki ne skriva svojih glasbenih ambicij. No, če se spomnimo, kako dobro je odpel in zaigral na kitaro v karanteni, ne dvomimo, da se mu bo želja nekega dne izpolnila.

Najini mostovi
Najini mostovi