POP vsebine

Liam Neeson zmrzoval v filmu Ledena cesta

Ljubljana, 08. 05. 2024 09.26 |

Ledena cesta

Na POP TV bo maja ob sobotah vsak gledalec lahko našel nekaj zase. Razburljiva akcijska pustolovščina Ledena cesta z napeto zgodbo nas bo v soboto, 11.5., ob 20.00 popeljala na vznemirljivo potovanje po zahrbtnem terenu.

Ledena cesta

Razburljiva akcijska pustolovščina z Liamom Neesonom v vlogi vodje ekipe voznikov, ki ga čaka še ena velika preizkušnja, saj se bo podal na nemogočo misijo. Po zasutju rudnika diamantov na oddaljenem območje Kanade v njem ostane ujetih več rudarjev, ki imajo zraka le za 36 ur. Voznik veteran Mike McCann se s svojim mlajšim bratom, mehanikom Gurtyjem, ter dvema izkušenima voznikoma odpravi na nemogočo reševalno misijo, ki jih bo do rudnika vodila preko zaledenelih cest nad zamrznjenim morjem. Jim bo kljub tajanju ledu, nevarnostim, ki jih niso pričakovali ter dirki s časom uspelo pravočasno priti do rudarjev?

Liam Neeson v filmu Ledena cesta
Liam Neeson v filmu Ledena cesta FOTO: 24ur.com

ZANIMIVOST

Producenti so želeli, da bi bil film realističen, zato so ga snemali na zmrznjenem jezeru v Winnipegu. V glavni vlogi nastopa Liam Neeson, ki je v enem izmed intervjujev priznal, da je med snemanjem prizorov v hladnem jezeru ves čas razmišljal o žrtvah s Titanika, saj je zmrzoval v ledeni vodi.

V filmu nastopajo tudi Laurence Fishburne, Marcus Thomas, Amber Midthunder, Benjamin Walker ter Holt McCallany.

Kako bo Neeson kos še eni zahtevni preizkušnji, si oglejte v soboto, 11.5., ob 20.00 na POP TV.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
11. 05. 2024 09.05
+1
Mogoče zato ker so filmi totalno nevsebinski in brezvezni? Pa mogoče tudi zato ker napovedniki preveč izdajo? In pa mogoče tudi zato, ker je v njih veliko preveč CGI tehnologije in prav vedno se najde tisti pogumni Američan, ali pa seveda Američanka, ki mu, oziroma, ji uspe rešiti svet pred uničenjem? No, to so vsaj moji razlogi zakaj si rajši ogledam film evropske produkcije, kot pa Hollywoodski film.
flojdi
08. 05. 2024 19.21
Hud" film .od liama sta mi boljsa cold pursuit in honest thief
flojdi
08. 05. 2024 19.19
+1
Hud film.imam nalozenega.ampak me je minilo gledat , ko je laurenca potegnilo v vodo.in filma nimam jajc pogledat do konca
Sulica 81
08. 05. 2024 11.45