POP vsebine

Mamma Mia! Spet začenja se z zvezdniško zasedbo na POP TV

Ljubljana, 08. 05. 2024 10.10 |

Mamma Mia! Spet začenja se

Nedelje v maju bodo ob 20. uri na POP TV postregle s filmskimi uspešnicami z zvezdniško igralsko zasedbo. Že prvo nedeljo v maju si bomo ogledali muzikal Mamma Mia! Spet začenja se s celo vrsto zvenečih hollywoodskih imen.

Mamma Mia! Spet začenja se

V nadaljevanju velike uspešnice iz leta 2008 bomo ob glasbi skupine Abba spoznali, kako so se med glavnimi liki spletle prijateljske in ljubezenske vezi. Pet let po dogodkih iz prvega filma se Sophie pripravlja na veliko ponovno odprtje hotela Bella Donna, hkrati pa spoznava zgodbo iz leta 1979, ko je njena mati prispela na otok Kalokairi. Ta razkrije, kako je mlada Donna spoznala tri morebitne očete svoje bodoče hčere, Sophie pa se med premišljevanjem o materini preteklosti zave, da je bolj podobna svoji materi, kot je sprva mislila.

Poleg Amande Seyfried in Meryl Streep v romantičnem muzikalu nastopajo še Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Lily James, Julie Walters, Christine Baranski, Alexa Davies in druga znana imena.

V vlogi babice, ki nepričakovano obišče Sophie, bo zablestela pevka Cher.

Film si morate vsekakor ogledati, če ste ljubitelj večnih klasik legendarne skupine Abba, saj boste znova lahko zaplesali in zapeli na glasbo priljubljene skupine, in sicer na uspešnice, ki jih v prvem delu niste slišali.

ZANIMIVOSTI

Snemanje drugega dela priljubljenega muzikala je več tednov potekalo na hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer se odvija zgodba.

Ne zamudite filma Mamma Mia! Spet začenja se v nedeljo, 12.5., ob 20. uri na POP TV!

Meryl Streep je vse svoje prizore posnela samo v enem tednu. Čeprav je igralka že več kot 40 let, je tokrat prvič v svoji karieri posnela nadaljevanje filma.

Z glasbo, besedili in v vlogi izvršnih producentov sta pri nadaljevanju filma sodelovala tudi Benny Andersson in Björn Ulvaeus iz skupine Abba.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.