POP vsebine

Na POP TV komedija o razvajenem žigolu, ki čez noč ostane brez vsega

Ljubljana, 13. 05. 2024 10.04 |

Kako biti latino ljubimec

Na POP TV prihaja komedija Kako biti latino ljubimec o iznajdljivem žigolu, ki čez noč ostane brez denarja, doma in helikopterja. V glavni vlogi nastopa Eugenio Derbez, eden najbolj popularnih igralcev Latinske Amerike, v filmu pa se mu pridružijo tudi Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raquel Welch in drugi.

Maximo, profesionalni žigolo, se socialno dviguje po družbeni lestvici na račun starejših, bogatih vdov. Po 25 letih zakona ga njegova 80-letna žena da na čevelj in si poišče družbo mladega prodajalca avtomobilov. Maximo se mora odseliti iz dvorca in prositi svojo odtujeno sestro, da ga sprejme pod streho. V realnem svetu ga čakajo izzivi vsakdanjega življenja, a zapeljivec že kuje načrte, kako bo zaslužil s svojevrstnimi talenti.

"To si želim postati, ko bom velik," pove mali Maximo svoji sestri Sari, ko si ogledujeta luksuzno naslovnico revije, na kateri se bohoti starejši bogataš s svojo mlado in lepo ženo. "Zagotovo ni obogatel, ne da bi v življenju tudi kaj delal," skeptično pripomni Sara. Odločni Maximo pa ji odgovori: "Ne želim njegove službe, ampak njeno."

Kristen Bell in Eugenio Derbez
Kristen Bell in Eugenio Derbez FOTO: PRO PLUS

Velika želja, da mu v življenju ne bi bilo treba delati, se Maximu v prihodnosti uresniči. Živi v razkošni vili z bazenom, impresivnim voznim parkom in celo vrsto služabnikov, ki mu strežejo od jutra do večera. Dokler ga po 25 letih zakona na njegovo veliko presenečenje zavoljo mlajšega ljubimca pred vrata svoje luksuzne vile ne postavi njegova več kot 80-letna žena.

Še dobro, da je padli žigolo tudi iznajdljiv. Da bi osvojil svojo naslednjo 'priletno' trofejo, izkoristi desetletnega nečaka, za katerega se do pred kratkim sploh ni zmenil. Skupaj se odpravita na lov – mali Hugo si prizadeva osvojiti srce svoje sošolke, Maximu pa v oči pade njena bogata babica.

Kakšna bo njuna zgodba? Jima bo uspelo? Do kakšnih spoznanj ju bo pripeljal njun osvajalski pohod?

V komediji igra tudi Salma Hayek
V komediji igra tudi Salma Hayek FOTO: PRO PLUS

ZANIMIVOSTI:

Glavni igralec Eugenio Derbez velja za enega najbolj popularnih igralcev Latinske Amerike, vloga Maxima pa je njegova prva glavna vloga v angleščini.

Salma Hayek in Eugenio Derbez, ki v filmu igrata brata in sestro, sta dobra prijatelja že trideset let. Do sedaj v filmu nista še nikoli sodelovala, se je pa verjetno že zgodilo, da sta skupaj praznovala rojstni dan – oba sta namreč rojena 2. septembra.

Ko so glavnega igralca Eugenia Derbeza vprašali, kako je za vlogo mlajšega sebe našel igralca, ki mu je tako zelo podoben, je ta povedal, da je to načrtoval že 25 let pred snemanjem filma. Vlogo so namreč zaupali njegovemu sinu Vadhirju Derbezu.

Komedija Kako biti latino ljubimec v soboto ob 20.00 na POP TV.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

periot22
06. 06. 2024 15.07
Avto je lepi ostalo je grdo!