POP vsebine

Nova sezona Gorskega zdravnika na POP TV

Ljubljana, 08. 05. 2024 10.00 | Posodobljeno pred 15 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dogodivščinam na idiličnem podeželju se bo v vlogi Martina Gruberja Hans Sigl znova posvetil 21. maja, saj se na POP TV z novo, že 17. sezono vrača Gorski zdravnik.

Gorski zdravnik z družino
Gorski zdravnik z družino FOTO: PRO PLUS

Zagotovo še niste pozabili očarljivega zdravnika, ki sredi čudovite gorske pokrajine na pomoč priskoči ljudem v stiski. Toda povrh vsega se bo dr. Gruber moral tokrat soočiti tudi s preglavicami v zasebnem življenju ter poskrbeti za prihodnost svoje družine. Potem ko je na koncu pretekle sezone moral zaradi materine bolezni spremeniti svoje načrte in odpovedati let v New York, se ponovno zbliža z bratom Hansom ter mu ponudi pomoč na kmetiji. Bosta sprta brata končno zakopala bojno sekiro?

Kakšen bo uvod v novo sezono?

Gorski zdravnik

V prvi epizodi nove sezone se gorski zdravnik posveti primeru samohranilke Branke, ki dela pri osornem kmetu Antonu Grainerju. Ko med njima pride do spora, se razburjena gospodinja odpelje v dolino in doživi nesrečo. Gorski zdravnik ponesrečenko pregleda in jo namerava zadržati v bolnišnici, vendar Branka nima nikogar, ki bi ta čas poskrbel za njeno hčerko Emmi.

Medtem se pri samotarskemu kmetu Grainerju pojavi Brankina hčerka Emmi, ki želi presenetiti svojo mamo. Starec se namerava deklice znebiti, toda Emmi se ne pusti odgnati in Antona skuša prepričati, da jo odpelje nazaj v dolino. Bo Emmi uspelo omehčati srce samotarja Antona? V zasebnem življenju pa se Martin odloči, da bo sprejel Karinino povabilo. Bo med njima preskočila ljubezenska iskrica? 

Martin Gruber in Karin
Martin Gruber in Karin FOTO: PRO PLUS

Martin Gruber bo tudi v tokratni sezoni priskočil na pomoč ljudem, ki se bodo znašli v težavah v gorskem svetu, od moškega z lažno identiteto do mlade mamice, ki skriva temačno skrivnost.

Simpatični dr. Gruber je naravnost osvojil srca gledalk in gledalcev POP TV, zato je tudi leta 2017 obiskal Slovenijo, nad katero je bil več kot navdušen. Njegova slava sega tudi čez širna morja, saj ga na prizorišču v idilični vasici Ellmau obiskujejo gledalci z vsega sveta.

Kaj se bo zgodilo z družinsko kmetijo in komu vse bo Martin rešil življenje, si oglejte 21. maja na POP TV ob 20. uri.

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JApajaDAja
23. 05. 2024 12.49
končno....če kdo, bo dr gruber rešil zdravstvo v r slo :-)
Amethist
22. 05. 2024 11.18
+1
super, tale serija mi je res vsec.
JApajaDAja
08. 05. 2024 12.49
+1
končno! zdravnik za vse probleme, za vse sisteme-za vse težave in dileme :-)
Janez Novak 13
08. 05. 2024 12.40
-1
Karinino povabilo? Ker ji je ime Karin bi pomenilo, da je potem Karino povabilo. Ali kako?
anamarija
17. 05. 2024 17.30
+2