POP vsebine

Nova sezona priljubljene hrvaške serije Botri na POP TV

Ljubljana, 07. 06. 2024 14.54 | Posodobljeno pred 30 dnevi

Botri

Serija Botri, ki je osvojila srca gledalcev po vsej regiji, se vrača z novimi epizodami, ki bodo presegle pričakovanja vseh oboževalcev. Po napetem zaključku druge sezone se obeta še več razburljivih dogodkov v tretji sezoni, saj prihajajo novi zapleti, šokantni preobrati in zanimivi novi obrazi.

Nova sezona priljubljene serije Botri se 17. junija vrača na POP TV s številnimi novostmi, ki bodo zagotovo razveselile gledalce. Že znane obraze čakajo razburljivi zapleti, ko se zapletajo v zanimive življenjske situacije, novi liki, ki jih bomo šele spoznali, pa bodo zgodbi dodali novo dimenzijo in dinamiko. Zaglave bodo doživele popoln pretres z novimi dogodki in zanimivimi preobrati

Stanislav Stanley Cukela in sin Tommy
Stanislav Stanley Cukela in sin Tommy FOTO: Nova TV

Štrene domačinov bo pomešal Stanislav Stanley Cukela (Žarko Radić), bogati izseljenec, ki že leta živi v Kanadi. Odločil se je, da bo upokojenske dni preživel v domačem kraju, njegov glavni cilj pa je Zaglave popeljati v turistične vode. "Naj vam povem skrivnost. Ko so me povabili k sodelovanju, se nisem mogel upreti, saj so res zbrali odlično igralsko zasedbo. Mislim, da je to največja skrivnost uspeha te serije, saj v njej nastopajo čudoviti liki, s katerimi se ljudje lahko poistovetijo, mislim, da je to to," pove Žarko, čigar lik ima neporavnane račune iz preteklosti z nekaterimi Zaglavčani.

Za Stanislavom v mesto prispe tudi njegov sin Tommy (Fabijan Pavao Medvešek), ki prihaja v Zaglave, da bi pozdravil strto srce po razhodu z dolgoletnim dekletom. "Moj prihod je zahteven, saj sem jaz tisti, ki mora spremeniti nekatere pomembne stvari, kar pravzaprav ni lahka naloga. Upam, da bo ljudem zabavno in nekako verjamem, da bo zelo zanimivo spremljati dogajanje v seriji," napoveduje Fabijan.

Kaj nas čaka v prvih epizodah nove sezone?

Spremembe so na vidiku, tako pri Macanovih kot Akrapovih. Po preživetem infarktu se Stipan vrne domov, Zvone pa ni več župan. Luce suspendirajo in njeno ordinacijo zaprejo, situacijo pa reši Janko, ki se zaposli v banki v Sinju. Zaročena sta in še vedno živita skupaj, zato se Janko odloči prevzeti odgovornost in postati glava družine. Toda njuno družinsko idilo in poročne načrte bo nenadoma prekrižala poslovna priložnost, ki se povsem nepričakovano ponudi Janku, težava pa je v tem, da je njegovo napredovanje povezano tudi s selitvijo v Zagreb.

Kako se bodo domačini prilagodili novi turistični viziji mesta? Bo Stanislav uspel poravnati račune iz preteklosti? Bosta Luce in Janko stopila pred oltar? Vse to bomo izvedeli v novi sezoni serije Botri, ki v ponedeljek, 17.6., ob 20.00 prihaja na POP TV.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

robica03
25. 06. 2024 12.17
Zame ni boljše nadaljevanke kot je BESA. Niti Holiwood ne naredi take. To je moje mišljenje.
Petarda10
11. 06. 2024 13.31
-4
Super za gledat
Giorgia fan
11. 06. 2024 12.36
+6
O igralcih in življenski tematiki , ki jo serija obravnava samo najboljše ! Moti pa me , da se pisci scenarija preveč spogledujejo z današnjimi extremnimi trendi , ko so ženske vse po vrsti oh in sploh , moške pa je treba prikazat kot največje loleke .
luna.3
11. 06. 2024 11.26
+11
LevO7, vse kar si napisal, drži. Po poti resnice pa ena najboljših nadaljevank, tudi po mojem okusu, ter vse ostale, kar si napisal.
punkracij
07. 06. 2024 21.50
+4
Ah dajte no to je poneumljanje ljudi na slovenskem,cenene hrvaške nadaljevanke z osterelimi jugo igralci in neko hrvaško igralsko mladezjo.
roten
08. 06. 2024 08.43
+2
Lev07
08. 06. 2024 10.05
+13
Turška nadaljevanka "Po poti resnice" je ena boljših v evropskem merilu. Jezik je malo čuden, ker ga ne poznamo, ko pa se enkrat navadiš, ni več moteč. Kar se pa tiče hrvaških in srbskih nadaljevank - so ene boljših na naših prostorih, kljub ostarelim igralcem, imajo pa tudi veliko mladih in kvalitetnih. Tudi v Sloveniji je bilo do sedaj nekaj kvalitetnih nadaljevank, filmov in igralcev, težko pa se kosamo z našimi južnimi brati. Kar je napisano, je moje mnenje in mi je prav vseeno, če se z menoj ne strinjate!
Giorgia fan
11. 06. 2024 12.28
-8
Punkracij , to je tvoje legitimno mnenje ! Nadaljevanko preprosto preskoči in na tv glej tisto kar ti je všeč .