POP vsebine

Pr' Hostar 2 promila, slovenska filmska uspešnica, prihaja na POP TV

Ljubljana, 11. 06. 2024 10.46 |

Pr'Hostar 2

Film je nadaljevanje zgodbe svojeglavega osebja hotela sredi idiličnega gorenjskega podeželja. Potem ko so se uspeli osamosvojiti, pregnati kupca in stiskaškega direktorja, zdaj skušajo alpski biser spremeniti v cvetoči posel. Kaj bodo gorenjski 'gavnarji' ušpičili v nadaljevanju satirične komedije, bomo izvedeli v petek, 14. 6., ob 20.00, na POP TV.

Pr'Hostar 2

Film, ki vas bo nasmejal, nadaljuje zgodbo preprostih ljudi z velikim srcem. Ker imajo več sreče kot pameti, se bo angažiral menedžer Tristan in jih zbobnal na kup, da spet zaženejo hotelski presežek Pr' Hostar in ga obogatijo. Vmes še kako punco 'narajmajo', pikado ne bo edini, ki ga bodo metali na roko, postali bodo zvezde družbenih omrežij ter ljubljanskim ritim pokazali, kaj je pravi ruralni safari. Od šanka do šanka in podšanka.

Dogaja se na čudovitem gorenjskem podeželju in je takoj osvojil srca gledalcev, s čimer je postal nepričakovana uspešnica. Domača senzacija je namreč na svoji poti do prvega mesta najbolj gledanih celovečercev samostojne Slovenije podrla vrsto rekordov, osvojila tri zlate role in štiri velike zlate role ter zasenčila vse tedanje spektakle tujih filmskih studiev.

Čaka nas nova doza filmske zabave, v kateri bo stopnja smeha povišana še za vsaj dva promila. Pod scenarij se tudi tokrat podpisujeta Dejan Krupić in Goran Hrvaćanin, režisersko taktirko pa je znova prevzel Luka Marčetić. V igralski zasedbi nas poleg druženja s priljubljenimi liki iz prvega dela čaka tudi nekaj presenečenj in posebnih gostov.

Komediji Pr'Hostar 2 promila je uspelo preseči 100.000 gledalcev. Hostarji so si s svojim dosežkom tako zagotovili že četrto zlato rolo. Meja 100.000 gledalcev sicer v slovenskem prostoru predstavlja poseben mejnik, ki ga je v času samostojne države osvojilo le šest domačih celovečercev. Pod dva od njih se podpisujejo gorenjski mojstri satire – Pr'Hostar (2016) in Pr'Hostar 2 promila (2022), seznam pa zaokrožujejo še Gremo mi po svoje (2010), Petelinji zajtrk (2007), Kajmak in marmelada (2003) ter Gremo mi po svoje 2 (2013).

Nadaljevanje filma o majhnem hotelu na Gorenjskem, ki je stopnjo smeha povišalo še za vsaj dva promila, si oglejte v petek, 14. 6., ob 20.00, na POP TV.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.