'Prenova doma da družini upanje za nov začetek'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R.
KOMENTARJI
9
Ana Praznik se je s svojimi mojstri pred dobrim tednom vrnila na naše televizijske zaslone. Simpatična voditeljica Delovne akcije nam je zaupala, da nima klasične službe, ampak da svoje delo na neki način jemlje kot poslanstvo.

Ana Praznik poskuša socialno ogroženim družinam s prenovo doma dati upanje v boljši jutri.
Ana Praznik poskuša socialno ogroženim družinam s prenovo doma dati upanje v boljši jutri.FOTO: POP TV

"Oddajo jemljem kot poslanstvo … S tem mislim, da je ne jemljem kot službe, v klasičnem smislu, da oddelam osem ur in potem pridem domov in živim svoje življenje naprej. Tem družinam, ki jim prenavljamo domove, želim res dati neko upanje v boljši jutri, se pogovoriti z njimi, jim dati del sebe, del svojih življenjskih izkušenj, svojega pogleda na življenje, ki je precej pozitiven ... vse našteto avtomatsko dajem tem družinam in se nisem načrtno za to odločila. Se mi zdi, da je dobro, da vedo, da na koncu tunela bo posijala luč, samo nikoli ne smemo obupati, in mislim, da te družine to dojamejo in jim ta prenova doma, ki jo dobijo od nas, res da neko upanje za nov začetek," je za 24ur.com povedala Ana Praznik, ki je med dvema sezonama že večkrat pokazala, da ima socialni čut do sočloveka.

Tretja sezona Delovne akcije prinaša nove prenove in tudi nekaj zapletov.
Tretja sezona Delovne akcije prinaša nove prenove in tudi nekaj zapletov.FOTO: POP TV

Nova sezona Delovne akcije prinaša nove zgodbe, nove prenove, vmes tudi nekaj zapletov, ampak nič kaj takega, kar Anini mojstri ne bi bili zmožni popraviti. "Bo pa zagotovo tudi zelo zabavno. Tako kot ste verjetno iz prejšnjih dveh sezon že vajeni, da mojstri tudi kakšne pikre povedo. Tudi letos je tako," je dejala Ana že pred začetkom tretje sezone. Zato nikakor ne zamudite nove prenove doma že nocoj ob 20. uri na POP TV. Ekipa Delovne akcije se bo odpravila v Brezovico v kočevski regiji, da priskoči na pomoč šestčlanski družini Ržen.

Delovna akcija
Delovna akcija