Reka ljubezni: Kdo je simpatični Ferdo?

AVTOR
A.R.
KOMENTARJI
4
Ustvarjalci slovenske uspešnice Reka ljubezni so že na začetku tretje sezone napovedali, da v zgodbo prihajajo novi liki. Do zdaj ste že lahko spoznali Rokovo in Blaževo polsestro Petro. Zdaj pa prihaja še nekdo. Spoznajte novega prebivalca Krke.

Ivo Ban bo v seriji Reka ljubezni igral upokojenega profesorja biologije.
Ivo Ban bo v seriji Reka ljubezni igral upokojenega profesorja biologije.FOTO: POP TV

Potem ko smo se že spraševali, ali bo penzion Božič propadel zaradi finančnih težav, ga je doletela nesreča - zgodil se je še en požar na Krki.

Tereza je pomotoma povzročila požar in penzion z novimi stanovalkami – vanj se je preselila tudi Marija – živi naprej. Pod okrilje ga je vzela Vida in s pomočjo ideje, ki ji jo je predstavila Irena, penzion spremeni v varovane sobe, ki so namenjene starejšim ljudem, upokojencem.

Ivo Ban kot Ferdo v Reki ljubezni
Ivo Ban kot Ferdo v Reki ljubezniFOTO: POP TV

Oglas opazi tudi Ferdo, upokojeni profesor biologije in šarmanten moški, in se oglasi v penzionu. Ferda bo zaigral legendarni dramski igralec Ivo Ban. Kaj nam je v svoji vlogi zaupal, si poglejte v videu ...

Ferdo se bo s svojim znanjem o botaniki in poznavanjem vseh vrst različnih rož prikupil tudi eni izmed stanovalk v penzionu. Komu? Ne zamudite dogajanja v prihajajočih epizodah slovenske serije Reka ljubezni, ki je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20. uri na POP TV. Ne pozabite, da vas zamujeni deli čakajo na VOYO.

Reka ljubezni
Reka ljubezni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Mungoss
25.10.2018, 16:51:34
+2
Bavo Ivo !
Mungoss
25.10.2018, 16:51:49
0
KaPi
24.10.2018, 13:46:40
-6
Joj, kdaj bo zadnji del???
Lilulilu
23.10.2018, 22:49:23
+13
Imam občutek, da se je začelo zmišljevanje, ker že ne vedo kaj bi si še izmislili. Ta sezona je čist mimo.