SANJSKI MOŠKI

Blaž bo odločen: Takšne punce nočem imeti

Ljubljana, 20.11.2022, 16:55 | Posodobljeno pred dvema dnevoma

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Zmenek, ki se bo začel nadvse obetavno, bo z vsako minuto pogovora odrinil Blaža še nekoliko dlje od dekleta, ki bo z njim. Njegova prijatelja bosta poskrbela za pestro večerno dogajanje, podelitev vrtnic pa bo pokala od napetosti.

V šovu Sanjski moški se bosta Blažu na zmenku, koktajl zabavi in podelitvi vrtnic pridružila najboljša prijatelja. Zbirala bosta mnenja o dekletih, jih spoznavala in na koncu tudi odigrala pomembno vlogo pri podeljevanju vrtnic.  

Sanjski moški je tokrat izjemoma na sporedu v petek in soboto ob 20. uri na POP TV in že dan prej na VOYO.

Blaž bo na nekoliko drugačnem zmenku skušal bolje spoznati dekle, ki se mu zdi iz dneva v dan bolj zanimivo. Odgovori, ki jh bo od spremljevalke prejemal, mu ne bodo všeč, o njej se bo pogovoril tudi s prijateljema. V nekem trenutku bo celo izjavil: "Jaz takšne punce nočem imeti." Si bo do ceremonije premislil? 

Koktajl zabava bo začinjena, kot se spodobi. Blažu bodo popustile vse zavore. Eno izmed deklet bo presenetil z objemom in strastnim poljubom ter jo popeljal v sedma nebesa. Manj sanjsko bo na ceremoniji vrtnic, ko se bo ena izmed Blaževih osvajalk morala posloviti in tako bo v igri za njegovo srce ostalo le še 10 tistih, ki obetajo največ. 

Sanjski moški je na sporedu vsako soboto in nedeljo ob 20. uri na POP TV oziroma že dan prej na VOYO, kjer si lahko ogledate tudi vse zamujene dele.  

Sanjski moški

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.