Sanjski moški

Blaž ni podelil vrtnic. Monika: zagotovo je pozabil

Ljubljana, 05. 11. 2022 21.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Tokratna oddaja je bila polna smeha, a brez solz in razočaranj ni šlo. Monika se je v zgodovino druge sezone zapisala kot prva, ki ji Blaž ni podelil vrtnice. Tolažila se je, da je na vrtnico pozabil, a je bil razlog, da je ni prejela, vse prej kot ta. Maji in Arijanni je bil skupinski zmenek pisan na kožo, a le ena si je prislužila še več časa na samem z Blažem.

Nov dan je prinesel šopek in težko pričakovano vabilo na zmenek. Tokrat je Blaž na potovanje s časovnim strojem povabil Moniko. "Tega nisem pričakovala," je dejala z orošenimi očmi, vzhičena in polna pričakovanj. "Upam, da se bova ujela, da se bova zabavala in kaj resnega rekla vmes." Vse punce so bile vesele zanjo, nato pa pomislile, da jo je z vabilom morda le povabil na preizkušnjo in da obstaja velika verjetnost, da bo prva z zmenka prišla brez vrtnice. Do vabila namreč niso zaznale posebne kemije med njima. Dekleta so čez dan razpravljala o Moniki in prav vsem se je dozdevalo, da se Blaž in Monika ne bosta ujela niti na zmenku v dvoje.  

Medtem pa Blaž na zmenku z Moniko ... 

Blaž je Moniko odpeljal do starejšega para – Jerce in Mirka. Na zmenku bosta Blaž in Monika skuhala kosilo in s parom poklepetala. Blaž je takšen zmenek pripravil zato, ker si je želel v živo videti, kakšna je Monika, ki sicer dela v domu za starejše občane, v interakciji z ljudmi. Mirko in Jerca, ki sta poročena že 56 let, sta Blažu in Moniki dala nekaj koristnih napotkov za srečno skupno življenje in delila svojo ljubezensko zgodbo. Kot je zaupal Mirko, se vedno počakata, skušata biti strpna. "Ko greva do zdravnika, jo vedno počakam, pa nikoli ne grem vmes v gostilno. Pa tudi tri ure, če je treba," je zaupal Mirko. "In nikoli nobenega godrnjanja," je pristavila Jerca.  

Monika in Blaž sta se nato lotila likanja, kuhanja. Skuhati sta se namenila klasično nedeljsko kosilo. Medtem ko je bila Monika zatopljena v delo, je Blaž spraševal in spraševal – Monika pa je le na kratko odgovarjala. "Trudim se na vse načine dobiti nek odziv, da bi se ona vsaj obrnila, da bi mi vsaj s telesom pokazala, da je zainteresirana zame," je dejal Blaž – odziva ni dočakal. 

Kosilo sta sicer skuhala, ujela pa se nista najbolje. Sledila je še večerja na samem. Blaž je poskušal tudi tu navezati stik, a ni začutil prave energije. Monika je na kratko odgovarjala, pogovor ni in ni stekel. Presenečen je bil, ko mu je Monika na koncu zmenka omenila, da se je imela na zmenku odlično in da se je počutila domače in sproščeno. Sledil je objem. Monika je videla šop vrtnic za njim, a Moniki ni namenil nobene. 

Monika se vrne – brez vrtnice 

Ko se je Monika vrnila v dvorec, so jo dekleta najprej vprašala, kje je vrtnica. "Nimam je," je na kratko odgovorila. Punce so si nadele presenečene izraze, čeprav so po tihem pričakovale takšen izid. Monika je delila nekaj podrobnosti z zmenka. Da ni prejela vrtnice, si je razlagala po svoje – in sicer, da ji jo je verjetno pozabil dati. To je tudi zgodba, ki jo je pripovedovala dekletom, a nobena ji ni verjela, da je Blaž resnično pozabil.  

Monika se je vrnila brez vrtnice.
Monika se je vrnila brez vrtnice. FOTO: POP TV

Zvonček in novo vabilo 

Zazvonilo je in dekleta so dobila vabilo na skupinski zmenek – tokrat so bile na druženje z Blažem vabljene Maja, Pia B., Kristina, Nina, Pia G., Suki, Arijanna in Hana. Tokrat je zanje pripravil bowling in 'hitre zmenke', čas z njim pa so si morale punce priboriti. Pia B, Hana, Arijanna in Suki so bile v eni skupini, Nina, Maja, Pia G in Kristina pa v drugi. Pravila so bila preprosta: skupini igrata bowling izmenično, tisto punco, ki bo imela po dveh rundah v svoji skupini najvišje število točk, pa čaka čas na samem z Blažem. Časa ima na voljo, dokler ne zaključijo preostala dekleta z novima dvema rundama. Da bo vsaka minuta štela, je Nejc Šmit za vsak hitri zmenek pripravil vprašanja in naloge, eno dekle pa lahko Blaž nato povabi še na pravi zmenek.  

Hitri zmenki – prevladovali sta Maja in Arijanna 

Prva si je hitri zmenek priborila Nina. Omenila mu je, da je slišala, da rad žura. Hitro ji je pojasnil, da pretirano žuranje in lepa postava ne gresta skupaj. Pogovor je bil bolj površinski, a kot je Blaž komentiral, prijeten. Nato je k Blažu prisedla Hana. Blaž ji je povedal, da ga vedno znova malce preseneti in vsakič pokaže še nekaj več. Nato je prišla Maja. Blaž ji je odkrito povedal, da ga zanimajo teme, s katerimi se ukvarja. Posebej ga je zanimalo glede hlinjenja orgazma. Razkrila mu je svoj pogled na to in zaupala, da ga sama še nikoli ni hlinila. "Ti si pomojem ful ... s tabo se mora biti zabavno podružiti," se je smejal Blaž ob njej. Maja mu je med drugim zaupala, da se z dekleti ves čas pogovarjajo samo o spolnosti. Četrta je do hitrega zmenka prišla Suki, ki kot največjo konkurenco vidi Arijanno. Pogovor je bil sproščen, zabaven – a kratek, kmalu je namreč k Blažu (tokrat že drugič) prisedla Nina, vesela, da je lahko nadaljevala pogovor z Blažem. Naslednja je prisedla Arijanna. Zanimalo ga je, kako vidi njuno prihodnost, a sploh še nista uspela dokončati pogovora, ko je h Blažu znova prišla Maja. Vprašal jo je, kdaj je bila nazadnje užaljena. Ni se mogla spomniti – pravi, da če jo nekaj zmoti, ve, da je težava potem v njej in ne v drugih ... Naslednja je do hitrega zmenka znova prišla Hana, ki jo je Blaž presenetil z dolgim objemom – recept za sproščanje hormonov sreče mu je podelila Maja. Nato si je znova hitri zmenek prislužila Arijanna, nobeni Pii pa nikakor ni šlo. Naslednja je bila ob Blažu znova Maja ... dekleta so se borila za minutke z Blažem kot levinje. Majo je spet zamenjala Arijanna. Ko se je dotikal njenih dlani, je bila popolnoma zmedena – a je uživala. Naslednja bi na hitri zmenek lahko prišla Kristina, a se je čas žal iztekel in tako je tokrat ostala brez Blaževe pozornosti. 

Suki največjo konkurenco vidi v Arijanni.
Suki največjo konkurenco vidi v Arijanni. FOTO: POP TV

Na čas na samem gre ... 

... Blaž je odločil, da Maja. Arijanni ni bilo vseeno, a ji je privoščila. Pii G. je šlo medtem že vse 'na živce'. Ni ji uspelo priti niti do hitrega zmenka niti do daljšega. Časa na samem z Blažem ni imela, zato se je bala, da jo bo izločil. 

Maja si je pred zmenkom zadala cilj – izvedeti čim več o Blažu. Med časom na samem sta nato govorila o vsem mogočem. Najprej sta se lotila pogovora o kajenju. Blaž je jasno povedal, da ne želi partnerke, ki kadi. Maji je lučko prižgalo dejstvo, da bi Blaž sicer sprejel kadilko, a pod pogojem, da bi nehala kaditi. Pa ne zaradi kajenja, saj je nekadilka, a jo skrbi, da bi želel še kaj drugega spreminjati. Pogovor je nanesel na goloto. Maja je zaupala, da se rada sprehaja gola, na plaži je vedno vsaj zgoraj brez. "Če bi bila moja punca, mi ne bi bilo všeč, če bi pred mojimi frendi naokrog hodila zgoraj brez," je komentiral Blaž. Nato je pogovor nanesel na odnose s starši. Oba sta se strinjala, da je pomembno imeti lepe odnose v družini. Razpravljala sta tudi o načrtih za prihodnost ... in v tem trenutku jo je presenetil z rdečo vrtnico.  

Po pogovoru je Blaž komentiral, da se je počutil, kot da sta bila bolj na pogovorni oddaji kot na zmenku ...  

Monika je bila močno razočarana.
Monika je bila močno razočarana. FOTO: POP TV

V dvorcu je bila znova 'na tapeti' Monika. Ta se je po zmenku z Blažem malce umaknila, dekleta pa so ugibala, ali je za odmikanje morda krivo dejstvo, da ji Blaž ni podelil vrtnice. "Na neki način je bila uteha, ko je Monika rekla, da ji je pozabil dati vrtnico, po mojem se je hotela zjokati, verjetno pa je hotela le preusmeriti, da ji ne bi bilo tako hudo," je komentirala Žana. Ko se je s časa na samem vrnila še Maja z vrtnico, je Moniko še bolj stisnilo ... 

V prihodnji oddaji se bo med dekleti razvnela prava borba in strasti bodo doživele vrhunec. Še en poljub se bo zgodil, dekleta pa bo obiskala prav posebna gostja ... Ne zamudite pestrega dogajanja – vsako soboto in nedeljo ob 20. uri na POP TV ali že zdaj na VOYO, kjer si lahko ogledate tudi vse zamujene oddaje.  

Sanjski moški
Sanjski moški FOTO: POP TV
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

inside1
06. 11. 2022 08.23
-2
Ne vem kaj je mislila, da bo ratalo tam. Če je tiho, ne sodeluje z njim....da bo kr vse samo od sebe....saj zadnji čas, da se selekcija naredi.... Saj lanske morajo ven it, pa tudi starejše od njega, ker se z njimi ne bo petlal. Sicer je pa to tak narejen show, glavno da se do zmagovalke pride, pol pa gre vse na realno stanje....
rogla
05. 11. 2022 21.36
+2
erraser
05. 11. 2022 21.31
+3
Ena normalna punca napram ostalim.
Ocka Sladki
05. 11. 2022 21.17
+4
Same vlačuge pa en očitno nesposoben tip ki zna sam v fitnes hodit (kar sicer "vplivnicam" zadostuje)
predator999
05. 11. 2022 21.40
+1
DeDa46
06. 11. 2022 08.25
Pa dober, po televiziji se kažejo, služijo €, uživajo... Eni pa 8ur na šihtu in na polno kolnejo na poti v službo in iz službe, ter potem še po portalu 24... Sicer ne gledam tega, je pa zelo dober način zaslužka če še uživajo poleg... Tako da ne metat kamenja...
Mejduš
06. 11. 2022 12.46
saj itak ne bo nikoli se odločil zato kjer tista ki bi jo rad pa ona ga nebo marala tako se pri takšni zgodi če je to vse na tv