Sanjski moški

Kakšen poljub, izbruhnil je vulkan

Ljubljana, 06. 11. 2022 21.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Po razočaranju na zmenku z Moniko in poglobitvi odnosa z Majo, ki si je na skupinskem zmenku priborila največ časa na samem z Blažem, smo bili nocoj priča vročekrvni borbi, močnim čustvom, iskrenim priznanjem ljubosumja in nasploh pestremu dogajanju. Eno dekle se je na koncu moralo posloviti. In ne, ni bila Monika ...

Jutro se je začelo z intenzivno budnico: z megafonom je namreč dekleta drugo za drugo budila lanskoletna tekmovalka šova Sanjski moški, Laura. 

Laura in njeni pomočnici 'banda' in 'tolpa' so nekaj dekletom razdelile pižamice. Vrečke s perilom so prejele Arijanna, Suki, Lara, Maja, Pia G. in Tina, ki so takoj pomislile, da jih čaka borba z blazinami. Po punce, oblečene v pižamice, se je pripeljal Blaž kar z avtobusom. Zmenek je pripravila Laura, zato se tudi Blažu ni niti sanjalo, kaj jih čaka na skupinskem zmenku. 

Pretepanje s polno močjo 

Ko so prispeli v dvorano, so se puncam predvidevanja uresničila. Laura je pripravila pretepanje z blazinami, namen pa jasen: "Jaz bom danes pomagala Blažu ugotoviti, kakšna so dekleta v resnici." "Ne pozabite, danes se borite za sanjskega moškega in čas z njim," je nagovorila dekleta. Kot prvi se bosta spopadli Lara in Suki, nato Tina in Maja in nazadnje še Pia in Arijanna.  

Pred prvim dvobojem je Blaž Suki označil za bolj borbeno, Laro pa da jo vidi kot bolj mirno. Dekleti sta se 'pretepa' lotili s polno močjo in Blaž in ostale punce so ostale odprtih ust. Prva zmagovalka je postala Suki.  

V drugem dvoboju je Blaž videl kot zagrizeno Majo in pričakoval je njeno zmago, že zato, ker je trenirala košarko. A Tina je napadla s polno paro. Vseeno je bila Maja na koncu močnejša. Ko je prevrnila Tino, je poskrbela še za piko na i – dala ji je poljubček.  

Bojevale so se na vso moč
Bojevale so se na vso moč FOTO: POP TV

Med Arijanno in Pio je bilo vse skupaj videti bolj komično. Pia sploh ni hotela udarjati, kar skrivala se je – in zmagala je Arijanna. Blaž je bil presenečen in je predvideval, da se Pii očitno ni bilo nikoli v življenju treba boriti. 

Nato so se spopadle še tri zmagovalke. Medtem ko sta se pretepali Arijanna in Maja, je Suki le gledala ob strani. Maja je premagala Arijanno, nato pa še Suki. "Imam občutek, da sem izpadla zelo agresivna, ampak se veselim časa z Blažem," je po dvobojih komentirala Maja, ki jo je Laura okronala s svojo krono.  

Blaž in Maja na samem ... 

Blaž se časa z njo ni najbolj veselil, saj sta imela ravno dan prej veliko časa na samem. Skrbelo ga je, kaj se bosta sploh lahko pogovarjala. Na času na samem si je Maja pokala členke, Blaž se je zgražal. Pri Maji ga je zmotilo, da v sebi nima nežnosti, umirjenosti, ki jo od dekleta pričakuje. Ko mu je razlagala, da se je v šoli pretepala – predvsem s fanti – je bil začuden. Ni ga očarala. Še posebej s podatkom, da se je stepla s prijateljico. "Maje nimam za grobijanko, ampak se sprašujem, kakšne punce se tepejo v šoli, kakšne so te pretepačice?" 

Kasneje je pogovor nanesel na sledenje na TikToku in med njima je bilo čutiti precej napetosti. 

Blaž je po zmenku povedal, da ga vleče bolj v tekmovalne kot ljubezenske sfere, nikakor pa si ni želel več njenih dotikov.  

V dvorcu slavje 

Eva Luna je praznovala rojstni dan. Žalostna je bila, ker se je dan začel z megafonom, dretjem, vse, kar si je želela, pa je bilo le to, da bi lahko za 10 sekund slišala svojega tatija. Popoldne je dočakala svoje presenečenje – voditelj Nejc ji je prinesel šopek, poleg pa je bilo sporočilo: "Zabavaj se, miši moja, in vse najboljše. Tvoj tatko batko." Eva Luna je bila presrečna. Pojasnila je, da ima s svojim tatijem najlepši možen odnos. Ker je mamica pokojna, je moral prevzeti vlogo obeh staršev in Eva Luna je zaupala, da tati svojo vlogo opravlja več kot odlično in da ga ima najrajši na svetu. Dekleta so se raznežila. 

Eva Luna prejme šopek
Eva Luna prejme šopek FOTO: POP TV

Pogovor je nanesel na Majin zmenek z Blažem. Dekleta so predvidevala, da sta zagotovo poglobila odnos in zašla v globlje debate. Maja se je vrnila v kratki rdeči oblekici – namesto da bi se hvalila, pa je rekla, da je bila žalostna, ker je z zmago vzela čas drugim dekletom. Razkrila jim je, da tudi pogovor ni bil ravno najbolj prijeten.  

Vsak čas na samem je bil bolj intenziven ... 

Blaž je prekinil pogovor. "Nekdo ima rojstni dan," je pristopil in voščil Evi Luni ter jo povabil na čas na samem. Ko sta sedela na divanu, jo je prijel za roko, da jo je pomiril. Nato sta se še nežno objela in Eva Luna je bila navdušena. "Jaz čutim, kako me ona gleda," je komentiral. "Po mojem ji je všeč moja bližina. Če bi jo poljubil, se ne bi branila." A poljub se ni zgodil.  

Hana je naslednja, ki jo je povabil na čas na samem. "Hana je luštna, seksi punca," je komentiral. "V teh oblekicah jo rad gledam. Dobra je za pogledat ..." Med pogovorom jo je zasul z vprašanji – klepet je bil vse prej kot površinski. Hana je bila med pogovorom sproščena, a nagnjena nazaj. Ko je vstala, se je vse spremenilo ... 

Hana se vrne, v dvorcu zavlada ljubosumje 

Hana se je vrnila med punce. Vse skupaj je opisala kot 'zanimivo', nato pa le izdahnila, da jo je poljubil. Evi Luni ni bilo najbolj prav, a je dejala, da verjetno Blaž še čaka na pravi trenutek z njo ... "Ta poljub me še bolj muči, ker smo videli Arijanno in Blaža skupaj ..." je komentirala Hana. Arijanna je priznala, da je malce ljubosumna. "Jaz bom svoj čas na samem izkoristila, kolikor morem, in to je vse, kar lahko naredim," je dodala. Maša je v pogledih med dekleti – Arijanno, Hano in nekaterimi drugimi – uživala. Opazila je tudi jezne pogleda Eve Lune in Kristine.  

Naslednja je na pogovor na samem odšla Lara. Blaž je želel odkriti, kdo je punca, ki se skriva za luštnim obrazom. Vprašal jo je, kako bi jo opisali prijatelji. Lara mu ni ponudila odgovora. Hotel je vedeti več in več, a se nikakor nista našla ... "Preveč skrivnostna, preveč lepa," je bil njegov vtis po pogovoru.  

Arijanna je bila naslednja na vrsti. Blaž je bil tudi tokrat očaran nad njenim videzom. Med pogovorom je Blaž izvedel, da ima Arijanna še eno ime – Sara. Blaž se je ob njej samo smehljal. Ko ji je odgovarjal na vprašanje, ali je ljubosumen, se je stisnila bliže k njemu, ga gledala ... Blaž je bil ob njej popolnoma zmeden. Sledil je poljub. A ne tak nežen, kratek – poljub je kar trajal in trajal ... 

Arijanna se je med dekleta vrnila v sedmih nebesih. Da se je poljubljala, so punce ugotovile po razmazani šminki. "Je bilo lepo, ampak je težko odmisliti, da se je pred kratkim poljubljal z drugo," je povedala Arijanna odkrito. Hani je motivacija padla, ker se ne počuti več edinstveno. 

K sebi je poklical Moniko, ki se je že tako želela pogovoriti z njim. "Ko sva bila na dejtu, nisem dobila vrtnice. Zanima me, kako to," ga je takoj vprašala. Takoj ji je vrnil z vprašanjem, kakšno je njeno mnenje o zmenku. Odgovorila mu je, da se ni počutila sproščeno zaradi drugih ljudi zraven, a Blažu se ni zdelo, da je bilo okolje nesproščeno. Blaž ji je iskreno odgovoril, da ji ni dal vrtnice, ker ni začutil iskrice. "Nisem pomirjena, raje ne bi šla," je dekletom povedala po pogovoru z Blažem. "Glede na to, kaj sva se pogovarjala, mislim, da grem domov," je še dodala Monika pred podelitvijo vrtnic. 

Ceremonija vrtnic 

Blaž je dekletom delil vrtnice: Arijanna jo je prejela prva. Naslednjo je podelil Evi Luni, nato pa še Žani, Kristini, Lari, Hani, Suki, Pii B., Tini in Pii G. ter Nini. Ostala je še ena vrtnica, brez nje pa Monika in Maša. Monika je bila prepričana, da bo brez ostala prav ona, Maša je menila, da si jo zasluži. Blaž je naposled le izgovoril ime zadnje, ki ji je namenil vrtnico: Monika. Brez vrtnice je tako ostala Maša, ki se je od šova, Blaža in punc poslovila z dvignjeno glavo. "Se vidimo zunaj," je dejala in odšla.  

V naslednji oddaji bo nedolžna igra sprožila napetosti v dvorcu, zmenek, na katerega bo Blaž povabil Kristino, pa bo sprožil še več ljubosumja. Ne zamudite pestrega dogajanja vsako soboto in nedeljo ob 20. uri na POP TV ali že zdaj na VOYO, kjer si lahko ogledate tudi vse zamujene oddaje.  

Sanjski moški
Sanjski moški FOTO: POP TV

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

whattheuck
07. 11. 2022 13.00
-3
Imejte še kontra oddajo, sanjska ženska in da bi se moški trudili. Ampak to bi bilo dražje. Ženski je za dobiti fanta dovolj, da da noge narazen, moški mora pa dajati denar.
Kufer
08. 11. 2022 08.08
+2
Saj so jo že imeli. Se spomniš, kdo je bila sanjska ženska? Nina Osenar.
mmickica
09. 11. 2022 18.18
+1
S katerega planeta si pa ti padel, t3d0...? Od kje ti to, da moski da denar???
Fakeprofil
07. 11. 2022 12.29
Imam greznico za spraznit. Samo ideja za romantični zmenek. Pokličite, lahko jih pride tudi več kot 2.
Ivar The Boneless
07. 11. 2022 12.21
+1
mastablasta
07. 11. 2022 10.30
+0
ta se kar z vsako zaliže, ki pride mimo. material za poroko oz. dolgoletno razmerje ni kaj. sanjsko.
+1
sej on ne bi pa so mu v režiji tako rekli, 100€ na vsako dodatka.
mo23
07. 11. 2022 09.23
+17
Sanjski moški?? Bo pa kmalu samski tako kot je blo do sedaj. Daleč daleč od tega, da je sanjski. Pa dejte enkrat že tapravga deca gor in prave starosti, ne pa mladiča.
biser2011
07. 11. 2022 10.13
"sanjski" je pravi naslov - to so samo sanje, nič resnega......
ellenna
07. 11. 2022 09.04
+25
Moniko, ki je ena redkih prizemljenih deklet, naravna tako po izgledu kot po obnašanju, peljete pa na zmenek, kjer z Blažem kuhata (bolje rečeno, ona kuha) dvema upokojencema. Nič narobe z njima, da ne bo pomote, sta bila čisto simpatična, ampak lokacija za romantični zmenek pa to ni. Težko si romantičen, če se okoli tebe vije vonj po čebuli in pohanju. In še v tuji kuhinji. Monika res ni imela sreče, še dobro, da ji je dal še vsaj teoretično možnost, da ostane v šovu.
DaDo77
07. 11. 2022 09.18
+13
Ne se sekirat... Noben ne isce ljubezni v tem "šovu" ampak se iscejo sledilci na socialnih omrežjih... To je vse scenarij, vse zaigran, dogovrjen v naprej.... Sicer pa vam zaradi vašega zdravja odsvetujem ogled takšnih šovov za poneumljanje ljudi... Pa lep dan ✌️☀️
an2000
07. 11. 2022 11.15
+1
športnik66
07. 11. 2022 08.38
+18
Tale sanjski fantič je očitno zelo potreben...že lep čas ni imel nobene punce pravi...pa še tam so zaprti več tednov...itak, da so pri vseh hormoni na vrhuncu. Se mi pa tele punčke kar smilijo, da se gredo tako ponižat...je vsa hepi, če jo v haremu tale fantič zaliže...
Gram
07. 11. 2022 08.34
+17
Oddaja za najstnike, da se jih poneumlja. Gledajo pa tudi odrasli.:-(
luna.3
07. 11. 2022 08.33
+11
Uboga ArijaNNa, pa je zopet končno dobila to, kar je hotela. Pa kako "sramežljivo" je odvihrala. Res, uboge punce, ki si ne morejo dobiti partnerja po normalni poti. Vse je samo samopromocija in to pri ubogih 20, 31...
kozmonavt123
07. 11. 2022 12.00
+3
Te punce nimajo nobenega problema dobit fanta, gre jim samo zato, da se ispostavijo (promovirajo)!
wsharky
07. 11. 2022 08.25
+1
prvi poljub je sanjski juhuhu
Rožica33
07. 11. 2022 08.09
+18
Kjro sramoto si delajo punce
Kufer
08. 11. 2022 08.09
Malce sramotice vseeno prinese na tisoče klikov in s tem šuške.
rogla
07. 11. 2022 08.03
+17
Ubogi, ki se morate "potrjevati" preko šovov. Z vami nekaj ni v redu!
Covid 19 2021
07. 11. 2022 08.03
+6
Kokice v usta pa gledat bum-bum-bum. 😂😂
Septična jama vseh jam
06. 11. 2022 21.56
+2
to je še bolj vedno od kmetije...
Septična jama vseh jam
06. 11. 2022 21.56
+8
tutp
06. 11. 2022 21.48
+16
Nekaj ne razumem. A za dobiti "TISTO" je res potrebno iti v show? Kaj jih ni dovolj povsod naokoli? Kako ste uboge, uboščice...
Whippet
06. 11. 2022 21.47
+0
mi ga lahko malo pomencaš ? 😄
Gordij
06. 11. 2022 21.47
+7
A loh še slabši zmenk organizirate?
tutp
06. 11. 2022 21.43
+7
Ljubezen obožujem. Ženske prav tako. Lepe ste ❤
zani10
06. 11. 2022 21.40
+8
kaki kekec 😀
razerznak
06. 11. 2022 21.34
+7