24°C

Kdo bo novi Sanjski moški?

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
75
Po izjemno uspešni sezoni resničnostnega šova Sanjski moški, ki bo na POP TV kraljeval še naslednjih pet tednov, je že odprta prijavnica za novega Sanjskega moškega. Le kdo bo nasledil Gregorja Čeglaja?

Kdo bo nasledil Gregorja Čeglaja?
Kdo bo nasledil Gregorja Čeglaja?FOTO: POP TV

Gregorjeva televizijska ljubezenska avantura se preveša v sklepno fazo, ki bo veliki finale dočakala v nedeljo, 4. julija, ob 20. uri na POP TV. Za vse tiste, ki se boste odpravili na počitnice, imamo dobro novico, saj si je Sanjskega moškega na VOYO možno ogledati že dan pred predvajanjem na televiziji, hkrati pa je največji slovenski video na zahtevo dosegljiv v vseh državah Evropske unije. Če poenostavimo ... Sanjskega moškega lahko dobesedno vzamete s seboj na plažo.

PREBERI ŠE
Voyo z novo funkcijo z vami kjerkoli

Bolj kot je napeto dogajanje v Sanjskem moškem, bolj narašča zanimanje gledalk in gledalcev, katero od deklet je na koncu osvojilo srce postavnega Gregorja. Ali je Gregor na koncu našel tisto pravo, s katero si bo ustvaril dom in družino, bomo izvedeli prvi julijski vikend. Naj vam ob tem razkrijemo, da je že odprta prijavnica, s katero iščemo Gregorjevega naslednika. Kdo bo novi Sanjski moški? "Kakšen bo ljubezenski razplet, boste videli na televiziji, lahko pa vsem moškim, ki razmišljajo o prijavi, povem, da je to zagotovo življenjska priložnost, ki vam bo prinesla ogromno novih spoznanj o sebi in drugih. Jaz imam na snemalne dneve, čeprav so bili bolj naporni, kot sem pričakoval, samo lepe spomine," je o celotni izkušnji povedal Gregor.

Prijave so odprte na spletni strani sanjskimoski.si. Moški lahko prijavijo sebe ali pa prijatelja, sorodnika, znanca, sodelavca, za katerega mislijo, da ima vse potrebne atribute za naziv Sanjski moški.

Naslednja epizoda šova Sanjski moški bo na sporedu v nedeljo, 6. junija.

Sanjski moški
Sanjski moškiFOTO: POP TV