Sanjski moški

Majina izjava na koncu ceremonije komentatorje pustila odprtih ust

Ljubljana, 13. 11. 2022 09.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Nadja Jurca
Komentarji
9

Komentatorji so zadnjo oddajo spremljali v pričakovanju novih poljubov, prav vse pa je mučilo vprašanje, katera bo tokrat ostala brez vrtnice in se bo morala posloviti od Blaža?

Naslednja oddaja Vrtnice in vino bo na sporedu prihodnjo soboto po oddaji Sanjski moški na POP TV oziroma že dan prej na VOYO

Hana je v Sanjskem moškem prejela vabila na zmenek. "Oho, zdaj pa bo," sta bila navdušena Maruša in Luka. "Evo, novi lupčki," je dodal Jan. "Končno," je pristavil Eva. "Hana je luštna. Lupčkala sta se že, mogoče bosta zdaj samo poglobila odnos." Ajla in Nuša nista pričakovali, da bo prav Hana vabljena na zmenek. "To je mogoče bila napaka, da jo je kušnil. Misliš, da pač ni vedel, kaj bi pa jo je kušnil? Mogoče ji bo pa danes razložil ..." sta ugotavljali. "Kot barbika je," je pristavila Ajla. "Čaki, pa ti si rekel, da je ona huda ..." je na debato o Hani Luka znova opomnila Maruša.

Iz srca so se nasmejali ob Haninem metanju obročkov, ko ji nikakor ni šlo. Še bolj pa je Nušo nasmejalo Blaževo mazanje z glino. Predvsem tedaj, ko je namesto Hano raje po prsih mazal sebe. "Blaž, daj nehaj, no," se je smejala.

Blaževa vprašanja Hani o seksi spodnjem perilu so sprožila pogovor med Marušo in Luko, v katerem se bo prepoznal (in nasmejal) marsikdo, ki je že dalj časa v zvezi:

Ob koncu zmenka Hana in Blaž komentatorjev nista prepričala s poljubom. 

Je bil poljub le napaka?
Je bil poljub le napaka? FOTO: POP TV

Prav vsi trije komentatorski pari so bili razočarani, ko je Nina že tekom dneva naznanila, da bo zavrnila vrtnico. Med spremljanjem koktajl zabave v kostumih je Luka vseeno upal, da si bo Nina premislila. "Zdaj bo pa iz lepega trenutka ena sama drama ..." je komentiral Jan. Nuši je bilo vseeno všeč, da se je odločila biti iskrena. "Boli ga, boli ga," je rekel Jan. "Vedel sem. Misliš, da bo razumel?" "Lahko, da jo je zmotilo, da se je s tremi lizal," je predvideval Luka. 

Je pa prav vse komentatorje presenetil odziv Suki na Ninin odhod in Blažev odziv po tem:

Ko je poslušala pogovor Maje in Blaža, je Ajla komentirala, da se ji zdijo vsi že brezzvezni, ker so čustveni. "Naj gre k psihiatru, ne pa k njemu," je dodala. "Aaaaaa, ven gre!" je ocenila Maruša. A vsi niso bili enakega mnenja. Kdo je pravilno napovedal, katera bo zapustila šov in katera ne? Predvsem so pa vsi obnemeli ob Majini izjavi, da je tokrat, ko je bila v šovu, prvič razvila posebna čustva do ženske.

Naslednja oddaja Vrtnice in vino bo na sporedu prihodnjo soboto po oddaji Sanjski moški na POP TV oziroma že dan prej na VOYO.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Super-man
27. 11. 2022 17.10
+1
Maja je srčkana, Hana zanimiva, Suki uporniška, Eva Luna čarovnica, Arijanna in Kristina Pepelki, Pia G čudaška, Pia blond je samovšečna, Žana je realna, Tina je samovšečna kot Pia, Monika in Nina sta bili najbolj preprosti, nekomplicirani, Lara umirjena, ....
mijam75
13. 11. 2022 19.55
+5
zmenkarije.... lahko govorijo o seksu in položajih, koliko izkušenj pa pravzaprav imajo pri 20 letih? Suki izgleda kot mala deklica, ki je v nakupovalnem centru izgubila svojo mamico. Nagovarjale so jo, naj blažu reče, da odhaja, ko pa je v resnici odšla, so čustveno tako reagirale, da bi skoraj moral posredovati šolski psiholog. Maja, velika poznavalka seksa in orgazmov pa me ni prepričala, zgleda je iskala le tržno nišo v svetu influencerstva.
športnik66
13. 11. 2022 18.33
+7
Maja je itak sexologinja...vsaj sama zase tako pravi. Njo vsi mikajo...ona pa ostale malo manj. :)
100slovenc
13. 11. 2022 18.19
+10
Tale na naslovni foto je pa nafilan s steroidi da je joj
Magenta07
13. 11. 2022 18.04
+5
Te ljudje k komentirajo so res poden
Primož Rus
13. 11. 2022 10.00
+13
Tej Maji se je v očeh vidl,da "peca"žensko....Blaž ji je bil kot"smet",ki jo z metlo pometeš....
Duh8
13. 11. 2022 09.35
+13
Moraš biti slep,če ne vidiš, da Majo malo k ženskam vleče.
Joža_Gulikoža
13. 11. 2022 09.55
+18
rosenbauer
13. 11. 2022 19.01
-2