Sanjski moški

Maruša in Luka razdvojena: Je Hana 'huda' ali ni?!

Ljubljana, 07. 11. 2022 09.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Nadja Jurca
Komentarji
10

Kar dva poljuba v eni oddaji, napet boj z blazinami in nepričakovana izločitev Maše so komentatorjem pričarali vrtinec čustev, od presenečenosti do smeha in razočaranja. Maruša in Luka se tokrat nikakor nista mogla zediniti: je Hana 'huda' ali ne?

Oddaja Vrtnice in vino je na sporedu po oddaji Sanjski moški. Ta vikend izjemoma v petek in soboto ob 21.15 na POP TV.

Vsi trije pari komentatorjev – Luka in Maruša, Ajla in Nuša ter Jan in Eva – so se nasmejali, ko so videli, kako je Laura, lanska udeleženka šova Sanjski moški, budila letošnje udeleženke. Nato so med spremljanjem borb tekmovalk z blazinami ostali odprtih ust. "Lej kako, do smrti jo bo. Vidiš Laro?" se je čudila Nuša. Maruša in Luka sta uprizorila svoj boj z blazinami. Ob poslušanju Pijine izjave, da se ona 'ne gre tega', češ da ji ni do borbe in pretepanja, so bili vznemirjeni. "Kako se ne greš tega? Seveda se greš, saj tekmuješ!" je komentirala Eva. "Zmenek je zmenek!" je dodal Jan. Glede Maje so se strinjali, da je bila nekoliko preveč divja. Ob Majinem pogovoru z Blažem o pretepanju so sicer tudi komentatorski pari obujali spomine na svoje pretepaštvo v otroštvu ...

Jan in Eva ob spremljanju boja deklet z blazinami
Jan in Eva ob spremljanju boja deklet z blazinami FOTO: POP TV

Ko je Blaž za roko prijel Evo Luno, se je vsem zdelo prisrčno. "O, jaz ju prav vidim, kako se muckata," je komentirala Maruša. Jan je ob tem kar objel Evo, Luka je Marušo prijel za roko ... Ko je Blaž komentiral, da je Hana seksi, pa so postali znova bolj pozorni na dogajanje v šovu. Posebej presenečeni pa so bili, ko se je Blaž opogumil in jo še poljubil:

Blaž je v šovu Sanjski moški na čas na samem povabil še Arijanno. "A je lahko kušneš?" je komentirala Ajla. "Ne, ne more zdaj dve ..." ji je odvrnila Nuša. "Ja lahko, saj je šov! Ko gre v klub, pa z desetimi ..." se z njo ni strinjala Ajla. 

Ob ceremoniji vrtnic sta Ajla in Nuša navijali, da bi Monika ostala. Ko je izločil Mašo, sta se veselili. "Kaj? Meni sploh ni več nič jasno!" in "To je brez veze!" sta bila razočarana Luka in Maruša. Jan se je le smejal, ker sta z Evo stavila, katera bo izločena, in je Eva stavo izgubila. Se pa vseh šest komentatorjev že veseli naslednje oddaje – bo padel nov poljub s tretjim dekletom?

Veselje Ajle in Nuše
Veselje Ajle in Nuše FOTO: POP TV

Oddaja Vrtnice in vino je na sporedu po oddaji Sanjski moški. Ta vikend izjemoma v petek in soboto ob 21.15 na POP TV.

Sanjski moški

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KajSiTiNor
07. 11. 2022 15.11
+2
Sem mislil, da je bila samo prva sezona parodija na ta šov v drugih državah. Zdaj vidim, da je tudi druga sezona isto bedna. Še komentatorji niso več zabavni ... Čampi je očitno vmes še par kolesc "odletelo".
Mad Max 2
07. 11. 2022 14.05
+5
Res morš bil užgan da te bebce gledaš
Suna darms
07. 11. 2022 13.53
+5
fljfo
07. 11. 2022 14.13
+3
RealistSlo
07. 11. 2022 13.26
-5
Hana ni nevem kaj. Taka plastična zgleda in brez makeupa bi bila še bolj prazna. Edino body ma fajn, a velika večina deklet v tej oddaji ga ima. Na njegovem mestu bi se odločil ali za Moniko, Pio (blond) ali pa mogoče še najboljša izbira Eva Luna. Tamala je v njega zaljubljena do ušes in čaka na kiss 100 na uro, un pa nič. Sklepam, da se bo odločil za Adrijano. Sej posvoje ga razumem, a če te ena tko gleda kot Eva Luna, potem se taka bolj splača.
RealistSlo
07. 11. 2022 13.24
+1
Mukec
07. 11. 2022 13.16
+3
Luku je itak vsaka huda, ker meri po sebi... Gozdni Joža.
lunaa12
07. 11. 2022 12.28
+4
S temle Janom Čampo kot komentatorjem ste cist zgresil. Tip ma take primitivne da glava boli. "Bom pa bol porivu, da bo prslo" pa kje ti zivis v 15. stoletju? Boga tvoja, zih ji ni se nikol dobr prslo😅
športnik66
07. 11. 2022 10.04
+16
Da bi Hana bila vsaj malo huda, bi morala imeti kakih 6 kg več...tako pa kost in koža. Pa max umetna...pobarvani lasje, make up v velikem sloju... Kakšna je sploh Hana v naravni podobi??
akmt
07. 11. 2022 10.35
+4
Pa se dvojine ne uporablja!!!! "Smo" namesto "SVA"