9°C

Navihana, a odločna Sanja: Moški niso več moški

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Su.S. /
KOMENTARJI
104
Sanja Munda pravi, da so se njene prijave v šov Sanjski moški bolj veselili njeni domači kot ona sama. Vseeno ji je, ali bo njeno pomanjkanje navdušenja odvrnilo Gregorja Čeglaja ali ga morda pritegnilo.

Sanja Munda je navihana Štajerka, ki bo sanjskemu moškemu Gregorju Čeglaju zagotovo dala vetra. V svoji predstavitvi je med drugim presenetila z izjavo, da si za partnerja želi kolerika. Na vprašanje, ali se je samo šalila, odgovori: “Pri meni je vse malo za šalo, malo za res.” Tudi ena izmed tetovaž, ki krasita njeno telo že od njenega 16. leta, je denimo napis ‘Mlada in nora’, druga pripoveduje o njeni navezanosti na družino. Sanja: “4 vrtnice predstavljajo 4 sestre, ura pa pomeni, da se nam odšteva čas in da moramo živeti in uživati prav vsak trenutek življenja.

Mlada, nora in navezana na družino
Mlada, nora in navezana na družinoFOTO: osebni arhiv

Sanja dela v gostinstvu, kjer je precej priložnosti za spoznavanje, a se kljub temu še ni našel pravi moški zanjo. Sanja: “Ja, načeloma je res, da spoznam ogromno ljudi, mogoče pa imam samo previsoke zahteve (smeh). Ampak raje sem srečno samska kot pa nesrečna v neki zvezi.” Težavo vidi tudi v tem, da moški ne prevzamejo pobude in ne pristopijo prvi oziroma da "moški niso več moški", kot pravi. Sanja: “Ja, tako nekako velja za večino, ne samo za Štajerce. Mislim, da je za to mojo izjavo dokaz ta šov, v katerem ženske osvajajo moškega (smeh).

Presenetila je tudi z izjavo, da so bili njeni domači bolj navdušeni nad prijavo v šov kot ona sama. V bitki za Gregorjevo srce si tako lahko obeta dva izida, morda bo ravno pomanjkanje navdušenja pritegnilo sanjskega moškega ali pa ga bo odvrnilo od nje. Sanja: “V bistvu ne razmišljam o tem in mi je tudi prav vseeno, kako bo (smeh).

Sanja bo Gregorju zagotovo dala vetra
Sanja bo Gregorju zagotovo dala vetraFOTO: POP TV

Pa je njo kaj pritegnilo na sanjskem moškem v njegovi predstavitvi v medijih? Sanja: “Mislim, da se nas kar večina strinja, da izgleda v redu, ampak meni ni deloval kot preprost človek, kakor je predstavljen v medijih.” Njuni zmenki bodo zagotovo zanimivi, tudi zato, ker jih ni vajena. Sanja: “V bistvu ne hodim na zmenke, ker se ne vidim v tem. Verjetno bom prej spoznala ljubezen svojega življenja na kakšnem druženju.” Vemo pa, da se zarečenega kruha največ poje, in morda se bo zaiskrilo že na prvem srečanju z Gregorjem. A če jo bo želel poljubiti že takrat? Sanja odločno: “Ne bom se.

Navihano, a odločno Sanjo bomo to pomlad spremljali v šovu Sanjski moški. Ali bo prav ona osvojila srce Gregorja Čeglaja? Kmalu na POP TV!

Koronavirus pasica nova