Sanjski moški

Sanjska Maša ne mara ženskih dram

Ljubljana, 21. 10. 2022 09.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min
Avtor
Nadja Jurca
Komentarji
73

Maša Levačič je ena izmed deklet, ki poskušajo priti do srca sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka. V resničnostnem šovu tokrat ne sodeluje prvič, se pa prvič pred kamerami podaja na pot iskanja ljubezni. Pogovarjali smo se z zgovorno svetlolasko, ki žari od pozitivizma in v življenju ne želi zamuditi nobene priložnosti.

Bila si že v Big Brotherju. Kako to, da si se odločila, da ponovno sodeluješ v šovu?

V bistvu še sama ne vem, zakaj sem se odločila, da grem ponovno v šov, to je še mene presenetilo. Po Big Brotherju sem rekla, da ne grem nikoli več v noben šov, ampak ne, ker ne bi bilo fino, ampak, ker je to bolj "once in a lifetime" izkušnja in je nikoli več ne dojemaš s takim evforičnim občutkom kot prvič. Na nobeno prijavo za šov nikoli sploh nisem trznila, letos pa so me v bistvu začeli prepričevati prijatelji in prijateljice. Meni je bilo to še najprej smešno in sem si rekla, da sigurno ne grem (smeh). Ampak kot vsi dobro poznamo "nikoli ne reci nikoli", se je to zdaj zgodilo ravno meni. Bolj ko se je bližal konec prijav, bolj sem o tem razmišljala in si rekla: Big Brother in Sanjski moški/ženska sta bila moja najljubša šova, gledala sem vse sezone (nekaj tudi tujih), in če je Big Brother bil ena najboljših izkušenj v mojem življenju, zakaj ne bi šla še v Sanjskega moškega? Tako ali tako živimo samo enkrat in vedno obžalujemo samo stvari, ki jih nismo naredili, in ne stvari, ki smo jih. 

Imaš kakšno posebno taktiko, kako osvojiti Blaža?

Nikoli nisem imela taktike, nikoli ne bom imela taktike. Taktika pač ni način, za katerega bi se sploh odločila. Sem to, kar sem. In če mu bom taka všeč, mu bom, če ne, pa pač ne. Boljše tako, kot pa da predstavim 'fejk' sebe ... Če igraš, se vedno vidi in na dolgi rok se to definitivno ne obnese. Tekmujemo pa tukaj za Blaža, za ljubezen, ne recimo za denar, kjer je vseeno, kako prideš do njega. Ko denar imaš, ga imaš. Pri ljubezni in partnerju pa to ni tako. Tudi če zmagaš, moraš to vzdrževati, če ne lahko zgubiš tako hitro, kot si dobil. Torej se po mojem mnenju taktike in pretvarjanja ne obnesejo. 

Kako pa se počutiš ob Blažu? 

Ob Blažu se počutim prijetno in kar precej sproščeno glede na to, da sva se komaj spoznala. 

Sanjski moški je malenkost mlajši, obožuje morje, navtiko, po drugi strani mu je blizu tudi kmečki slog življenja. Imata dovolj skupnega, da bi se med vama lahko razvila prava ljubezen?

Imava kar nekaj skupnih stvari in seveda kar nekaj različnih. Menim, da se nasprotja privlačijo. Enak si pač ne moreš biti. Rada imam, da imava s partnerjem različne hobije, da so tudi stvari, v katerih uživava vsak posebej, ali pa da lahko tudi en drugega naučiva kaj novega. "The missing puzzle" ni nikoli identičen drugemu, in tako je tudi v ljubezni. 

Kako pomembno ti je, da se s sotekmovalkami razumete? Nenazadnje se vse borite za isti cilj ...

Ne maram ženskih dram in ne maram tekmovanja ... Prave ženske se med seboj znajo podpirati in dati ena drugi kompliment, ne da bi se ob tem počutile ogrožene ali kaj manj pomembne. Tekmujemo tako ali tako za Blaža, in če se bomo s katero sotekmovalko skregale, ne bomo zato niti malo bolj všeč Blažu; prepiri so med sotekmovalkami res nepotrebni. Želim si in pomembno mi je, da se z ostalimi tekmovalkami v redu razumemo. Navsezadnje smo 24 ur skupaj pod eno streho in je neko mirno ozračje definitivno več kot dobrodošlo, že tako je dovolj pritiska že samo zaradi nepoznanega okolja in ljudi. Ne rabimo še prepirov.

Si se s katerimi še posebej povezala? 

Na nekaj tekmovalk sem se pa res navezala, kar se je tudi videlo pri Aninem odhodu. Tudi za ostale tekmovalke lahko rečem, da je na svoj način vsaka super ženska. Se pa vedno s kom bolj razumeš kot z drugim ...

Kako bližnji gledajo na tvoje sodelovanje v šovih?

Prijatelji in prijateljice me zelo podpirajo in so navdušeni, da me lahko zopet spremljajo v šovu. Družinski člani pa so bili na začetku presenečeni, da sem se zopet odločila za šov, vendar me pri tem vseeno podpirajo. No, mogoče jih pa to le ni tako presenetilo, so že navajeni mojih nenavadnih in nenadnih podvigov (smeh).

Big Brother je prinesel nekaj objav v medijih. Kako si tedaj dojemala pisanja medijev o tebi in kako zdaj, ko si nekoliko starejša?

Nikoli se nisem obremenjevala s tem, kaj se piše o meni, niti nisem nikoli nobenega članka vzela kot slabo, ker niti ene stvari nisem obžalovala. Torej, dokler so objave v medijih resnične, nimam nobenih težav. Kar pa se tiče zlobnih komentarjev ljudi, pa jih nikoli nisem in ne bom brala. Mislim, da žaljivi komentarji povedo več o ljudeh, ki jih pišejo, kot o meni. Če bi se obremenjevala s tem, kaj si ljudje mislijo o meni, bi potem res živela svoje življenje? 

Kdo je Maša, ki živi svoje življenje, na povsem povprečen dan? Kaj takrat počneš? 

Moj povprečen dan zgleda tako, da vedno zgodaj vstanem, okoli 6-ih se razgibam (joga, klasično raztezanje) ali ga začnem s sprehodom v naravi. Po jutranjem ritualu se odpravim v mojo top službo, ki nahrani mojo kreativno žilico, po službi pa se dan razlikuje glede na to, ali imam kak trening ali se preprosto družim s prijatelji ali družino. Počnemo pa veliko stvari – od šopinga, bovlinga, biljarda, kosila pa vse do sprehodov ali klasičnih pogovorov ob kavi. Proti večeru pa si vedno vzamem še čas zase, brez tega se dan ne sme končati. Sproščanje v topli kopeli, meditacija, obrazne maske ali pa preprosto pogledam kak dober film. Pred spanjem pa skoraj vedno še malo analiziram dan, kaj sem se novega naučila, katere so bile najlepše stvari dneva itd. Spat se načeloma odpravim precej pozno, tam nekje med polnočjo in 2. uro zjutraj. 

Tvoj sanjski avto, sanjska služba in sanjski dom so ...

Moj sanjski avto je avto, ki me odpelje na najlepše kraje in najboljše 'roadtripe', moja sanjska služba je služba, ki me osrečuje in mi dovoli rasti in biti kreativna, moj sanjski dom pa je tam, kjer se počutim doma. 

Kaj si sicer želiš početi v življenju? 

V življenju si želim početi vse, kar me osrečuje, me veseli, me nekaj nauči, me oblikuje in me spomni, da res živim. Torej, uživanje v vzponih in pobiranje po padcih.

Sanjski moški
Sanjski moški FOTO: POP TV
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (73)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hamiel
25. 10. 2022 16.57
+2
Se jo spomnim iz BB... takoj uzaljena za vsako malenkost in kuhat trmo... otroče, ne pa sanjska
superjezek
21. 10. 2022 21.49
+7
Še na teh zretuširanih slikah ni sanjska kaj šele v oddaji kjer ne more zretuširati svojega obraza. Je podpovprečna deklina, ki išče pozornost s katero si bo dvignila mnenje o sebi, da bo iskala tisto kar ji ni dosegljivo drugače.. Mogoče sem malo preveč iskreno napisal ampak tako je pri ogromno današnjih ženskah....!!!!
dark horse
21. 10. 2022 20.19
+2
Nova influencerka 🤣😂
number46
21. 10. 2022 20.08
+7
Omg ste jih pa zbrali, rahlo znucne. 🤣😂🤣🚑
blaow
21. 10. 2022 18.44
+6
jah nevem kamera ji da +10 kg
slavkojakse
21. 10. 2022 18.16
+3
Zdej pa že kr mal tistga fantka k ga mate za sanjskega moškega ,ponižujete k mu take babe ponujate.
superjezek
21. 10. 2022 21.51
+3
Niso mogli dobiti kaj boljšega. Preprosta lepa in pametna dekleta se na kaj takega ne bodo prijavile.
nahribcku
25. 10. 2022 10.41
Arijanna se je, kar me čudi.. Mogoce je se kaksna ok, da ne delam krivice, ampak na prvo žogo se sam nje spomnim.. celo predobra zanj.. ne vem, kje bo ona nasla svoj match.. Upam, da ne bo spustila kriterijev.
Septična jama vseh jam
21. 10. 2022 17.44
+2
mogoče jo bo, to pa tudi vse. žal. na ulici srečaš veliko lepših...
Xxdproxx
21. 10. 2022 17.42
+7
Hvala bogu, da imajo lifti ogledala, da se lahko slikajo samovsecnice, ki iscejo pozornost.
bilythekid321
21. 10. 2022 17.36
+7
Ne mara ženskih dram? 🤔 potem si se pa narobe prijavla punca. A po normalni poti se pa ne da tipa dobit? Ja je kar slabo ko te enkrat vsi poznajo.
Pinkman.
21. 10. 2022 17.06
+5
Kok si lepa ko si namazana.
Dinho8O
21. 10. 2022 17.01
+2
Ta barbika torej za druzino ni ravno pripravljena? 😅😁
Slon?ek9666
21. 10. 2022 16.53
+1
Kaksni odgovori osnovnosolski noro res haha tako kot cela oddaja.
akmt
21. 10. 2022 16.12
+5
Lih ene 10 let starejsa od njega izgleda. Bo ostala kar pri spakovanju prrd fonom
ResnicaSeTuZeloCenzurira
21. 10. 2022 15.59
+4
Lih toliko je sanjska kot vse na instagramih kinse spakujejo pa selfajo za tistih 100 likeov.. Ko pa metlo vidi pa zmrzne...
dajna
21. 10. 2022 15.19
+8
Punce pridne bodite fantje z vasi oženite Kdor na Instagramu prevec klika pravi moški ga ne mika. Lp Franc
nahribcku
25. 10. 2022 10.43
+1
😆bravo za poeticnost s pridihom realnosti
dajna
21. 10. 2022 15.16
+3
schrodingerScat
21. 10. 2022 15.07
+5
Sanjska? Tole bodo bolj nočne more.
Fržoww
21. 10. 2022 14.24
+13
V vseh slikah more napenjat obraz. GROZA🤣🤣🤣🤣🤣🤣
xTejax
21. 10. 2022 14.19
+15
Ob 6h vstaja, spat pa hodi ob 2h zjutraj? Pa glavno, da ima "šoping" - samo tipa še rabi, ki jo bo podpiral z neomejenim računom. Na slikah pa se nastavlja kot... Takšna puhlost, ki zajema to današnjo generacijo... Adios!
mastrion
21. 10. 2022 14.10
+16
Daleč od sanjske, v naši vasi jih je naravno lepših kar nekaj...