8°C

Spoznajte Sanjskega moškega: To je Gregor Čeglaj

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min
AVTOR
Katja Dobrijević /
KOMENTARJI
229
Končno je prišel dan, ko ekskluzivno razkrivamo, kdo je Sanjski moški, ki ga bomo v najnovejšem resničnostnem šovu na POP TV spremljali letošnjo pomlad. Kdo je, kakšne so njegove namere in kakšno dekle išče za življenjsko sopotnico? Vse in še več nam je razkril v izčrpnem intervjuju.

VEČ VIDEOVSEBIN

03:04

Iz 24UR: Sanjski moški je Gregor Čeglaj

02:38

Sanjski moški je Gregor Čeglaj

To je Gregor. Gregor Čeglaj. In on … je Sanjski moški. Je tisti, za katerega se je veliko ljudi zadnje mesece spraševalo: Le kdo je skrivnostni moški iz reklame?in paLe koga je POP TV našel kot Sanjskega moškega? Zdaj je končno jasno.

Gregor bo konec marca dopolnil 31 let, in kot nam je povedal v izčrpnem intervjuju, dela v farmaciji, natančneje v razvojnem centru. A to ni vse, Gregor obožuje šport, je zelo družaben, rad ima dobro hrano, tudi kuha in predvsem, kar je za Sanjskega moškega najbolj pomembno – išče življenjsko sopotnico, svojo drugo polovico in žensko, s katero si bo lahko ustvaril družino.

 

Ljubezen, otroci, nezvestoba in ljubosumje

"Ljubezen mi pomeni vse. Ne predstavljam si življenja brez ljubezni in družine. Se pa zavedam, da ljubezen ni samoumevna in je marsikaj treba postoriti za ljubezen,"pove Gregor in doda, da ne išče idealnega dekleta, saj je prepričan, da takšno ne obstaja. Ve, da nihče ni popoln, da so napake del nas in nas delajo človeške: "Iščem preprosto dekle, žensko, s katero bi imel skupne interese in bi mi bila v oporo, tako kot bi jaz bil njej, kar se mi zdi najbolj pomembno v zvezi."

"Ne znam si niti predstavljati, kako bo pred kamerami, ampak bom to, kar sem."
"Ne znam si niti predstavljati, kako bo pred kamerami, ampak bom to, kar sem."FOTO: POP TV

Kaj pa idealna zveza, kako si jo predstavlja? "Idealna zveza je takšna, da se podpiraš, spoštuješ in da si nekomu v podporo. Imeti moraš skupne cilje, to se mi zdi zelo pomembno, in seveda, če imaš 'male Čeglajčke', je to res lahko idealna družina."Pa smo tu. Pri družini. Gregor si želi 'malih Čeglajčkov', kot jih poimenuje sam, in pravi, da bi najraje imel dva ali tri otroke: "O imenih in spolih otrok nisem nikoli razmišljal, ker se zavedam, da je pomembno samo zdravje. Ostale stvari niso pomembne. Dobro bi bilo seveda, da bi jih sploh imel. Upam, da jih bom kdaj imel!"

30-letnik je očitno pripravljen na resno zvezo, in kot pravi, se zaveda, kaj je zdrav odnos in kaj v takšnega ne sodi. Nekaj izkušenj že ima, zato pravi, da ne mara laganja in varanja:"Nezvestobe ne maram. To me zelo moti. Me pa moti tudi, ko mi s kakšno osebo ne steče komunikacija, ko ne veš, kaj reči. Menim, da je komunikacija ključ zdrave zveze." In ljubosumje? "Tako bom rekel: če je v zvezi zaupanje, ljubosumja ne more biti. Sam se ne podajam v zveze, v katere ne bi bil 100-odstotno pripravljen vlagati svoje energije. S tem pokažem, da dekletu zaupam in da nisem ljubosumen."

Na dekletu najprej opazi oči in njen nasmeh

V šovu Sanjski moški glavni junak vse svoje izbranke spozna v enem večeru. Te se v limuzini pripeljejo do njega, ga očarajo v večerni toaleti in vsaka zase upa, da si je 'Sanjski' zapomnil prav njo. Kaj pa je tisto, kar Gregor najprej opazi pri dekletu? "Zagotovo je to neka energija, ki jo dekle oddaja, pa seveda njene oči in nasmeh," pojasni in doda, da zelo hitro presodi, ali mu je dekle všeč ali ne, a se zaveda, da prvi vtis ni vse."Seveda dopuščam opcijo, da te spoznam pozneje in mi mogoče prirasteš k srcu."

Gregor sicer pravi, da ni vajen zmenkarij, zato bo pred kamerami kar nekaj treme:"Ne znam si niti predstavljati, kako bo pred kamerami, ampak bom to, kar sem. Prepustil se bom užitku, in če bo trenutek pravi, če bom pri dekletu začutil tisto pravo energijo, tudi poljub ni izključen."

"Predvsem pa od šova pričakujem, da se iz njega vrnem zaljubljen in v dvoje. To je moja velika želja in vanjo verjamem."
"Predvsem pa od šova pričakujem, da se iz njega vrnem zaljubljen in v dvoje. To je moja velika želja in vanjo verjamem."FOTO: POP TV

Kar zadeva idealni zmenek, si takšnega predstavlja v zelo romantičnem okolju: "Kakšna svečka, vino in sončni zahod. To bi bil že pravi luksuz." Sicer pa doda, da bi bil sanjski zmenek zanj tudi tisti, ki bi vključeval hitrost. Pravi, da obožuje adrenalin in adrenalinske športe, zato bi bil nad dejstvom, da najde dekle z enako strastjo, še toliko bolj navdušen. Kaj pa če dekle nad adrenalinom ne bo navdušeno? "Nikogar v nič ne silim. Če dekle ni za adrenalin, ni težav. V zvezah se vedno soočamo s kompromisi, zato bi to bil pripravljen delati tudi sam. Dovolj mi je, če sam uživam v tem, bova midva našla druge skupne točke."

'Mogoče sem tudi zato že toliko časa samski'

Gregor pojasni, da je že imel resno zvezo, a žal ni uspela. Se je pa v zadnjih letih posvetil karieri in samemu sebi. Prepričan je namreč, da se nezrel človek v resno zvezo ne more spuščati, zato je do svojega 30. leta delal na sebi, da bi bil potem pripravljen na zvezo in ustvarjati 'čarobno dvojino', iz katere bi lahko nastala tudi družina.

Gregor pravi, da poljub v šovu ni izključen.
Gregor pravi, da poljub v šovu ni izključen.FOTO: POP TV

Prizna, da ni sramežljive narave, ni pa tip moškega, ki bi redno pristopal do deklet. To ni njegov stil, tega ni vajen. Vedno mu je z dekletom lažje vzpostaviti prvi stik prek skupnih prijateljev ali na  zasebnem druženju, kot da bi do dekleta pristopil v baru. "Nisem vsakdanji fant, ki kar pristopi do dekleta, ki mu je všeč. Mogoče sem tudi zato že toliko časa samski. No, to je verjetno eden od razlogov. Malo imam zavor pri tem. Če že spoznam dekle, je to prek prijatelja, prijateljice. Da pa bi prišel do osebe in se predstavil, to pa ne. Tega nisem nikoli naredil in tudi ne vem, ali kdaj bom. Ne, vem, da ne bom, ker bom v oddaji našel ženo!" optimistično doda Gregor in pove, da mu je koncept našega šova pisan na kožo. "Ta pristop do ženske je nekako že izničen, saj ne vem, kako naj povem. Tu ni borbe, kdo bo do koga pristopil, in prav tu je moja cona udobja. Malo mi bo lažje, ker vemo, zakaj smo v šovu, in ker vem, da so prišle zaradi mene."

Skok v prihodnost: Kakšna je napoved?

Na vprašanje, kje se vidi čez deset let, hitro odgovori:"Ko bom star 40 let? Nekje na smučanju z ženo in malimi Čeglajčki." Gregor od šova pričakuje, da bo užival in da bo izkusil nekaj nepozabnega, nekaj, kar ga bo za večno spremljalo v življenju: "Predvsem pa od šova pričakujem, da se iz njega vrnem zaljubljen in v dvoje. To je moja velika želja in vanjo verjamem."

Gregor sanjari o prihodnosti, napolnjeni z ljubeznijo. Upa na poroko, na otroke in pravljični zaključek, v katerem bosta s svojo izbranko živela srečno do konca svojih dni. Upamo, da se mu želja uresniči. Njegovo pot na iskanju 'tiste prave' pa boste lahko že kmalu tudi vi spremljali na POP TV.

Koronavirus pasica november