Tekmovalke

Hana Ševič

Ljubljana, 21. 09. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Hana išče spoštljivega partnerja, ki si bo z njo pripravljen ustvariti družino. Idealen prvi zmenek, ki si ga z njim predstavlja, je oddih na morju, kjer se bosta lahko bolje spoznala. Prvega poljuba takrat še ne bo, ker si mora po njenem moški to najprej zaslužiti in dokazati, da je tisti pravi. Ko bo čas za poroko, si mlada Ljubljančanka to predstavlja nekje v tujini, na plaži.

Starost: 21 let
Kraj: Ljubljana
Poklic: Svetovalka za digitalni marketing, blogerka
Življenjski moto: Največje tveganje je to, da ne tvegaš

Kakšen moški je zate sanjski moški? 

Zame je sanjski moški nekdo, ki je odločen in ve, kaj hoče v življenju. Na življenje gleda pozitivno, pomembni so mu ljudje, ki ga obkrožajo. Za svojo partnerico si vzame čas, je do nje ljubezniv in odkrit. Pomembna mu je tudi družina in ima željo po tem, da si ustvari svojo družino.

Kakšni moški so ti všeč – vizualno? 

Vizualno nimam točno določenega tipa moškega, ki mi je všeč. Privlačno pa mi je, če je moški višji od mene in ima modre oči. Všeč mi je tudi moški, ki ima dober stil oblačenja in skrbi za svoje telo.

Kakšni moški so ti všeč – karakterno? 

Pri karakterju mi je pomembno, da ima smisel za humor, da je odločen, spoštljiv, drzen in vidi dobre plati življenja.

Kaj te pri moških najbolj zmoti? 

Najbolj me moti, da ima moški toliko samozavesti, da deluje že ošabno in da vidi druge ljudi kot manjvredne. Moti me tudi, če moški laže, skriva stvari in manipulira z ženskami.

Kaj pričakuješ od partnerja? 

Pričakujem, da bo do mene vedno spoštljiv in se bo za najino zvezo trudil. Vem, da je za dolgo srečno zvezo potrebno vložiti ogromno truda in energije, a če imaš osebo zares rad, si pripravljen to narediti. Od partnerja še pričakujem, da me bo podpiral na vseh področjih in se bo dobro razumel z mojo družino in prijatelji.

Kakšen je zate idealen prvi zmenek? 

Zame je idealen prvi zmenek tak, da si vzameva čas in se počasi spoznava. Za prvi zmenek si predstavljam, da me moški pride iskat in greva na kakšen mini izlet, na primer do obale ali pa kam drugam. Dan zaključiva s prijetno večerjo.

Si se na prvem zmenku pripravljena poljubiti? Zakaj da, zakaj ne? 

Na prvem zmenku se nisem pripravljena poljubiti, saj sem mnenja, da je dobro, da prej to osebo vsaj malo boljše spoznaš. Čudno mi je, da bi imela različne zmenke in se kar poljubljala z vsemi, saj je poljubljanje intimna stvar, ki si je ne zasluži vsak moški.

Kakšne zveze si želiš, na dolgi rok? 

Zveza, ki je grajena na zaupanju in močni ljubezni.

Si ljubosumna? 

Sem ljubosumna, ampak res zelo malo. Dokler mi moški ne da razloga, da bi morala biti ljubosumna, mu bom zaupala.

Kako gledaš na moške, ki so ljubosumni? 

Sem mnenja, da je ljubosumje zdravo do neke normalne meje. Z ljubosumjem pokažemo, da nam je za drugo osebo mar in jo imamo radi, ni pa dobro, da si ljubosumen za vsako malenkost. Moški, ki so zelo ljubosumni, imajo navadno težave z zaupanjem oz. s samopodobo. S takim moškim ne bi bila v zvezi, saj je v zvezi zaupanje zelo pomembno.

Imaš rada otroke? 

Otroke imam od vedno rada. Že večkrat sem bila varuška ali pa nudila otrokom učno pomoč in sem bila nad njimi vedno navdušena. Trenutno si še ne predstavljam imeti svojih otrok, ampak ko bom imela ljubeznivo partnersko zvezo in trdno kariero, si zagotovo želim imeti otroke.

O čem si sanjarila, ko si bila še majhna deklica? 

Sanjarila sem že o marsičem, najbolj mi je ostalo v spominu, da sem hotela postati znana pevka ali igralka. V svoji sobi sem imela mini nastope in se pretvarjala, da sem imela koncert z veliko publiko. Pri tem je pa najbolj zanimivo to, da sploh nimam posluha za petje.

Hana Ševič
Hana Ševič FOTO: POP TV

Naš Sanjski moški ima zelo rad šport in morje. Se ukvarjaš kaj s športom?

Večino mojega življenja sem se ukvarjala s plesom, trenirala sem ga približno osem let. Plesala sem cheerdancing, hip hop in jazz, skupaj z ekipo smo se tudi vsako leto udeleževali različnih tekmovanj. Treningi plesa so me od vedno sproščali in me napolnili z dodatno energijo. Zadnja leta pa se ukvarjam bolj z drugimi vrstami športa. Občasno obiščem fitnes ali grem hodit. Bila sem že na kar nekaj gorah, tudi na Triglavu.

S katero jedjo bi Sanjskega moškega razvajala? 

Ker kuham bolj malo, bi mu raje pripravila nekaj zelo preprostega, na primer dobre testenine z omako.

Si že bila v resni zvezi? 

Da, sem bila. Zveza je imela svoje dobre in slabe dni, ampak sem se v njej veliko naučila. Končala se je, ker sva imela zelo različne poglede na svet. Razlikovali so se tudi najini cilji in vrednote v življenju.

Kaj so tvoje vrline? 

Moja najboljša vrlina je, da lahko osebi, ki doživlja kakršno koli stisko, pomagam in svetujem. Sem zelo odprta oseba in moji prijatelji vedo, da mi lahko vedno zaupajo in da bom tam za njih.

Kaj te pri sebi najbolj moti? 

Pri sebi me najbolj moti, da bi lahko bila bolj odločna pri določenih stvareh. Pogosto odlašam s kakšnimi odločitvami do zadnjega trenutka, saj se nočem napačno odločiti. S časom sem spoznala, da je boljše, da se prej odločiš, kot pa da s tem odlašaš, saj je potem včasih že prepozno.

Kakšno glasbo poslušaš? 

Največ poslušam angleško glasbo, predvsem pop. Nekatere dni poslušam tudi stare uspešnice, ki so nastale okoli leta 2000, na primer pesmi Britney Spears in Backstreet Boys.

Najbolj romantična filmska scena, za katero bi rada, da se zgodi tudi tebi ...

Najbolj romantična scena je zagotovo v filmu Notebook, ko se glavna igralca Ryan Gosling in Rachel McAdams ponovno srečata po več letih. Prej sta bila par, ampak sta se razšla. V tej filmski sceni začne deževati in govorita o tem, da med njima še ni konec, nato pa se polna čustev poljubita. Ta scena mi je predvsem ostala v spominu, ker je videti, da je med njima še vedno močna ljubezen in sta se pripravljena še naprej truditi, zato da sta lahko skupaj.

Najljubša knjiga? 

Moja trenutno najljubša knjiga je You Are a Badass. Napisala jo je avtorica Jen Sincero in je knjiga za osebno rast. Pisateljica govori o svojem pogledu na motivacijo, uspešnost v življenju in o tem, kako si lahko na preprost način izboljšaš svoje življenje. Rada jo berem, saj mi daje še dodatno motivacijo in zagon.

Veliko deklet sanjari o poroki, tudi ti? Kakšno poroko bi imela?

Na poroko sem tudi sama že velikokrat pomislila, razmišljala sem veliko, kje bi jo lahko imela in kako bi lahko izgledala. Najbolj sem navdušena nad idejo poroke v tujini, ne vem točno, zakaj, ampak si jo predstavljam imeti nekje v tujini na plaži. Točnega kraja še ne vem, želim si pa, da je poroka dokaj velika ter da se vsi čim bolj zabavajo.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Super-man
25. 11. 2022 11.28
+8
Barbi z načeli, malo preveč zadržana, zelo lepo postavo ima....deluje ok