11°C

Janina Klemenčič

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
1
Nasmejana Gorenjka si želi moškega, ki bi jo spoštoval, jo ljubil in jo predvsem poslušal. Pravi, da zelo rada kuha in se ukvarja s športom. Z veseljem bi poskusila tudi kaj bolj adrenalinskega. Priznava pa, da si želi v zvezi kar veliko pozornosti, saj je tudi sama daje veliko. Pomembno pa ji je, da je njen izbranec prijazen, in sicer ne samo do nje, ampak tudi do drugih ljudi.

Starost: 22
Kraj: Kranj
Izobrazba/Zaposlitev: študentka pedagoške fakultete
Življenjski moto:Uživaj in izkoristi vsak trenutek svojega življenja.

Kakšen moški je zate sanjski moški? 

Zame je sanjski moški inteligenten, odprt, pozoren. Pomembno mi je, da se z njim lahko pogovarjam o čemerkoli, da zna biti tako razigran kot tudi resen. 

Kakšni moški so ti všeč – vizualno?

Vizualno so mi všeč temnejši moški, predvsem temne oči. Višina mi ni toliko pomembna. Plus so lep nasmeh in luknjice v licih.

Kakšni moški so ti všeč – karakterno? 

Prijazni, tako do mene kot do ostalih. Pozorni in skrbni, da na svet gledajo pozitivno.

Kaj pričakuješ od partnerja v zvezi?

Po pravici povedano, želim kar veliko pozornosti, ko sva skupaj, saj sama opazim vsak detajl in spremembo v razpoloženju. Prav tako vem, da lahko veliko nudim, in to v neki obliki pričakujem tudi nazaj. Bolj kot to, da veliko časa preživiva skupaj, mi je pomembno, da je tisti čas, ki ga, res kakovostno preživet. Da je pripravljen na vse moje ideje, za akcijo, pa tudi za gledanje TV-ja na kavču. Ne maram posesivnosti, želim, da me partner sprejme takšno, kot sem. Zelo pomembno je medsebojno spoštovanje.

Si ljubosumna? 

Mislim, da si preventivno niti ne bi izbrala fanta, ki bi me postavljal v situacije, da bi bila ljubosumna. Ko sem z nekom skupaj, mu zaupam 100-odstotno. Če pa bi prišlo do takšne situacije, bi verjetno znala biti, ampak ključna je komunikacija.

Kako gledaš na moške, ki so ljubosumni?

Če je ljubosumja v normalni meri, se mi to zdi pozitivno, saj tako pokaže, da mu ni vseeno. Če pa je pretirano ljubosumen, je to velik minus, saj te na tak način omejuje.

O čem se na prvem zmenku ne pogovarjaš?

Mislim, da ni teme, o kateri se ne bi pogovarjala, saj sem zelo odprta. Mi je pa zelo pomembno, da fant pokaže, da ga določena tema zanima.

Janina Klemenčič
Janina KlemenčičFOTO: POP TV

Si se na prvem zmenku pripravljena poljubiti? Zakaj ja, zakaj ne?

Ne, saj se mi zdi, da marsikateri fant na ta način hitro izgubi interes. Za to se mora potruditi.

Zaradi česa si pred prvim zmenkom najbolj živčna?

Vedno me najbolj skrbi, da ne bo tem za pogovor. Večkrat se mi je že zgodilo, da sem na koncu le jaz spraševala in iskala teme, fant pa je bil bolj pasiven v pogovoru, kar je zelo utrujajoče in dolgočasno.

Kaj pa zmenkarije pred kamero, bo kaj treme? 

Bolj kot trema mi je problematično dejstvo, da se dejansko hkrati 'pogovarjaš' tudi z vsemi pred TV-ekrani, zaradi česar verjetno ne bom tako sproščena in odprta glede vseh različnih tem (bivši itd.) Tudi glede prvega poljuba nočem, da bi to gledali moji starši in ostali.

Ljubezen je kombinacija lepega in tudi malo manj lepega. Kaj si pripravljena pretrpeti in česa pod nobenim pogojem ne bi trpela v zvezi?

Pod nobenim pogojem ne bi trpela kakršnega koli nasilja, fizičnega ali psihičnega, varanja in pretirane posesivnosti. Sicer pa sem precej potrpežljiva in pripravljena sprejemati.

Imaš rada otroke?

Ja, zelo.

Koliko otrok si želiš?

Dva, največ tri.

Kaj rada počneš v prostem času?

Rada rišem, berem, kuham, hodim v hribe, se družim s prijatelji, žuriram.

Naš Sanjski moški ima zelo rad šport. Se ukvarjaš kaj s športom? S katerim in zakaj ravno s tem?

Zelo rada igram odbojko, hodim v hribe, plavam in plešem – hodila sem na tečaj salse. Pri odbojki sem precej borbena in me zelo 'potegne', pri plesu pa enostavno uživam. Ne maram pa nekih zelo napornih vadb in teka. Sem pa vedno pripravljena poskusiti nove, adrenalinske stvari.

Ali kuhaš?

Ja, zelo rada.

S katero jedjo bi Sanjskega moškega razvajala?

Odvisno od tega, kaj ima rad, jaz imam zelo rada morsko hrano, tako da velikokrat pripravim lososa ali pa rižoto s kozicami. Zelo dobro tudi naredim purana v curry omaki z rižem ali krompirjem in piščančjo solato.

Imaš raje, da prvi pristopi moški ali tudi ti kdaj pristopiš do simpatije?

Raje imam, da prvi pristopi moški. Sama po navadi le dam kakšen namig.

Zakaj si se prijavila v šov?

Ker sem želela poskusiti nekaj novega, vedno me je zanimalo, kako je biti na televiziji. Sem pa samska in zato tudi odprta za morebitno novo ljubezen.

Kako so domači reagirali, ko si povedala, da si se prijavila v ta šov?

Mami ni bila preveč navdušena, a pravi – če misliš, da se boš imela res fino, pa pojdi. Ostali pa ne vedo dobro, za kaj pravzaprav sploh gre.

Kaj so tvoje vrline?

Prijaznost, odločnost, kreativnost, občutek za pravičnost in odprtost.

Najbolj romantična pesem vseh časov?

Težko izberem le eno – Love of my life (Queen), Can't help falling in love (Elvis Presley), U dobru i zlu (Boris Novkovič), več pesmi od Oliverja Dragojevića.

Tvoj najljubši film? Zakaj? 

Težko se odločim, verjetno Hobit in Gospodar prstanov, ker sem ga večkrat gledala že od otroštva in mi nekako vzbudi domač občutek. 

Najljubša knjiga? Zakaj?

Absolutno vse knjige Harry Potter, saj so izjemne in jih lahko preberem še 100-krat, pa se jih ne bom naveličala. Od 'resnejše' literature pa mi je (tudi s psihološkega vidika) všeč Alamut.

Veliko deklet sanjari o poroki, kakšne poroke si želiš?

Želela bi si klasične poroke z veliko gosti, na Bledu ali pa na kakšni sanjski plaži.

In poročna obleka? Kakšne si želiš?

Želela bi obleko na nek vilinski/princeskast način (ne znam razložiti). Ne široke in ne čisto oprijete. Zelo so mi všeč čipke.