9°C

Kaja Casar

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
1
Kaja je prava športnica po duhu in tako opiše tudi svoj idealen zmenek. Malo športa, malo romantike. Sicer pa je Kaja tudi nogometna sodnica, zato je to res velik del njenega življenja. Rada ima moške, ki so, tako kot ona, športni in imajo radi družino ter so spoštljivi. Pravi, da si želi otrok in da se je v šov prijavila z najboljšim namenom, da spozna moškega svojih sanj.

Starost: 22
Kraj: Murska Sobota
Izobrazba/Zaposlitev: študentka kineziologije
Življenjski moto: No regrets in life, just lessons learned. (V življenju naj ne bo obžalovanj, samo lekcije.)

Kakšen moški je zate sanjski moški?

Zame je sanjski moški športen tip človeka, saj sem tudi sama takšna. Da je iskren ter zvest in da mu je pomembna družina, saj se sama zelo dobro razumem s svojimi bližnjimi, v prihodnosti pa bi si seveda želela svojo družino ustvariti tudi sama. Vizualno ne bi rekla, da imam nek določen tip moškega. Priznam pa, da so mi bolj všeč moški s temnejšimi lasmi in športno postavo. Hitro opazim tudi nasmeh. Karakterno mi je pomembno, da je iskren in zvest. Da ima dober smisel za humor in da je nasploh športen tip človeka, ki rad preizkuša nove stvari.

Kaj pričakuješ od partnerja v zvezi?

Od partnerja v zvezi pričakujem predvsem zvestobo, iskrenost in spoštovanje. To so tri vrednote, brez katerih po mojem mnenju zveza ne more biti uspešna. Pomembno mi je tudi, da mi zaupa. 

Si ljubosumna?

Zase ne bi rekla, da sem ljubosumna, če nimam razloga za to.

Kako gledaš na moške, ki so ljubosumni?

Ljubosumnosti v mejah normale ne jemljem kot nekaj negativnega, na nek način tako vidim, da mu ni vseeno zame. Ko pa to preide v stalno preverjanje oziroma nadzorovanje, pa je znak, da zaupanja v zvezi ni dovolj.

Kaja Casar
Kaja CasarFOTO: POP TV

Kakšen je zate idealen prvi zmenek?

Moj idealen prvi zmenek je mešanica športa, adrenalina in hkrati romantike, ker sem taka tudi po osebnosti. Šport je nasploh velik del mene in menim, da osebo najbolje spoznaš, ko delata nekaj, v čemer uživata. Potrebuješ pa definitivno tudi nekaj mirnih trenutkov za romantiko in pogovor. Zelo rada imam poletje ter morje in zame ni bolj romantične stvari od sončnega zahoda. Če bi morala torej izbrati eno lokacijo za svoj prvi zmenek, bi to bilo na morju, ob sončnem zahodu.

O čem se na prvem zmenku ne pogovarjaš?

Sama sem iskrena od začetka, tako da nimam ravno “prepovedanih” tem, o katerih se ne pogovarjam na prvem zmenku.

Si se na prvem zmenku pripravljena poljubiti? Zakaj ja, zakaj ne?

Ja. Če je trenutek in občutek pravi, zakaj pa ne.

Kaj pa zmenkarije pred kamero, bo kaj treme? 

Definitivno bo občutek malo drugačen, vendar pa bom, ko bom enkrat tam, to poskusila čisto odmisliti in se posvetiti tistemu, za kar sem se prijavila.

Ljubezen je kombinacija lepega in tudi malo manj lepega. Kaj si pripravljena pretrpeti in česa pod nobenim pogojem ne bi trpela v zvezi?

V vsaki zvezi so lepi in težki trenutki, skozi katere se z medsebojno podporo vsekakor da priti. V zvezi pa pod nobenim pogojem ne bi trpela laganja, nespoštovanja in varanja.

Imaš rada otroke?

Otroke imam zelo rada.

Koliko otrok si želiš? 

Želim si 2 otroka.

O čem si sanjarila, ko si bila še majhna deklica?

Ko sem bila majhna deklica, sem sanjarila o tem, da bi bila uspešna športnica. Takrat sem poleg tega sanjarila še o tem, da bi imela veliko kužkov. (smeh)

Kaj rada počneš v prostem času?

Najraje imam aktivno preživljanje prostega časa, saj je šport nekaj, v čemer uživam. Rada tečem v naravi ali pa grem v fitnes.

Naš Sanjski moški ima zelo rad šport. Se ukvarjaš kaj s športom? S katerim in zakaj ravno s tem?

S športom se ukvarjam v bistvu vsak dan v tednu, najraje imam kombinacijo treninga za moč in vzdržljivostnega treninga, zato hodim v fitnes in tečem v naravi, rada pa preizkušam tudi nove športe. Drugače sem devet let trenirala karate, vmes še kratek čas odbojko in košarko. Štiri leta sem trenirala še nogomet, trenutno pa na nogometnih tekmah opravljam vlogo sodnice, zato je pomembno, da ostanem v kondiciji.

Ali kuhaš?

Ja, rada si pripravljam nekoliko bolj “zdrave” obroke.

S katero jedjo bi Sanjskega moškega razvajala?

Ker uživam v aktivnem načinu življenja in zdravi prehrani, bi najverjetneje pripravila svojo najljubšo jed: lososa s krompirjem in zelenjavo.

Zakaj si se prijavila v šov?

V šov sem se prijavila z namenom, da v najboljšem primeru spoznam moškega, s katerim bi preživela svoje življenje. Pa tudi zaradi novih izkušenj in dogodivščin.

Kako so domači reagirali, ko si povedala, da si se prijavila v ta šov?

Odkrito povedano, so vsi odreagirali bolje, kot sem pričakovala, kar mi je res pomembno, saj mi podpora domačih pomeni največ.

Kaj so tvoje vrline?

Sem iskrena in rada pomagam. K svojim vrlinam bi štela tudi to, da me ni strah novih izzivov.

Najbolj romantična pesem vseh časov?

Stand by me. Ben E. King.

Veliko deklet sanjari o poroki, kakšne poroke si želiš?

Moja idealna poroka bi bila poleti, ob morju. Obkrožena z ljudmi, ki jih imam rada.

In poročna obleka? Kakšne si želiš?

Manj je več. Rada bi preprosto in hkrati elegantno obleko.