10°C

Lara Mlaker

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
3
Postavna Lara si želi moškega, ki bi bil pozoren do ženske in bi imel svoje ambicije in vizije. Pripravljena je na moškega, ki uresničuje svoje sanje, zato bi potrpela, če bi se zaradi dela manj videla. Ne mara pa neiskrenosti. Želi si dveh otrok, o poroki pa ni velikokrat sanjarila, a ve, kakšno bi imela. Rada ima šport, trenutno se uči tenisa.

Starost: 22
Kraj: Ponikva
Izobrazba/Zaposlitev: študentka velnesa, model
Življenjski moto: Do something today that your future self will thank you for. (Danes naredi stvari, za katere si boš v prihodnosti hvaležen.)

Kakšen moški je zate sanjski moški?

Je tisti, ki mu male stvari gredo dobro od rok, je pozoren, ki ima čut za žensko, svoje ambicije in vizije, je inteligenten, da se lahko od njega vsak dan nekaj novega naučim, športen, pustolovski, inovativen, spontan, skromen in iskren. Vizualno so mi všeč moški, podobni manekenu Marianu Di Vaiu, drugače pa ni nujno, da je temen, niti, da izgleda tako. Moški, ki so ambiciozni, empatični, odločni, racionalni, iskreni, pošteni, odprti in seveda romantični. 

Si ljubosumna?

Mislim, da smo vsi vsaj malo ljubosumni. Tudi jaz sem, vendar če ti partner zna izkazovati naklonjenost, si nam s tem ni treba kratiti časa.

Kako gledaš na moške, ki so ljubosumni?

Imajo premalo samozavesti in takšni nimajo kaj početi z ženskami, ki so ambiciozne.

O čem se na prvem zmenku ne pogovarjaš?

O spolnosti.

Si se na prvem zmenku pripravljena poljubiti? Zakaj ja, zakaj ne?

Ne, menim, da je slajši, če lahko o njem najprej igrivo sanjariš in te po nekaj zmenkih preseneti nepričakovano.

Lara Mlaker
Lara MlakerFOTO: POP TV

Kaj pa zmenkarije pred kamero, bo kaj treme?

Verjetno bo, ker se bom s takšno situacijo srečala prvič.

Ljubezen je kombinacija lepega in tudi malo manj lepega. Kaj si pripravljena pretrpeti in česa pod nobenim pogojem ne bi trpela v zvezi?

Potrpela bi manj preživljanja časa skupaj, če bi oba imela dosti dela in bi naju to in razdalja omejevala. Neiskrenosti pa ne bi pretrpela nikakor.

Imaš rada otroke?

Zelo imam rada otroke. 

Koliko otrok si želiš?

Dva.

Kaj rada počneš v prostem času?

Plešem, meditiram, rišem, pojem, grem na sprehod v naravo, se družim s prijatelji, berem knjige, pogledam kakšen dober film ali serijo.

Naš Sanjski moški ima zelo rad šport. Se ukvarjaš kaj s športom? S katerim in zakaj ravno s tem?

Trenutno se učim tenisa, nikoli sicer nisem bila navdušena nad njim, vendar sem se želela preizkusiti v tem oziroma se naučiti nekaj novega. Do sedaj sem preizkusila kar nekaj športov in tudi naprej v življenju bi se rada vedno naučila kaj novega.

Ali kuhaš?

Občasno.

Kako so domači reagirali, ko si povedala, da si se prijavila v ta šov?

Pozitivno, so me spodbujali.

Najbolj romantična pesem vseh časov?

Bryan Adams, Everything I Do.

Veliko deklet sanjari o poroki, kakšne poroke si želiš?

Nisem še sanjarila o tem, iskreno, vem samo, da bi bila nekje v naravi ali na hribu ob dih jemajočem pogledu na sončni zahod in bila bi malo nevsakdanja. 

In poročna obleka? Kakšne si želiš?

Elegantna, brezčasna s pridihom sodobnosti.