19°C

Laura Beranič

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
13
Laura ve, kaj si želi. Je odločna, zgovorna in iskrena. Pravi, da o poroki in družini sanja že od mladih nog, a materinske vloge ne jemlje zlahka. Ve, da je to velika obveznost in odgovornost. Je športnica, saj sta boks in kikboks del njenega življenja že od mladosti. Pravi, da ni velik romantik in da jo lahko fant osvoji že s svojim karakterjem in karizmo.

Starost: 23
Kraj: Miklavž na Dravskem polju
Izobrazba/Zaposlitev: kozmetična stilistka
Življenjski moto: Kar te ne ubije, te naredi močnejšega.

Kakšen moški je zate sanjski moški?

Moški, ki ve, kaj želi, in ki je pripravljen za uresničitev ciljev narediti vse. Vizualno so mi všeč visoki in z izrazitimi očmi, srednje postave in s širokimi rameni. Karakterno pa samozavestni, družabni, zgovorni, zanesljivi, iskreni, ambiciozni in družinski tipi.

Si ljubosumna?

Hmm ... Ja in ne. Sem dokaj zaupljiva, dokler se ne prižgejo "alarmi" in moj šesti čut, ki me opozarja – ta me nikoli ne izda.

Kako gledaš na moške, ki so ljubosumni?

Mislim, da je zdrava mera ljubosumja vedno dobrodošla, sploh pri moških, saj je to signal, da se mora še zmeraj "boriti" za svoje. Mislim, da je to v moški naravi. Ko moški prestopi mejo normalnega, pa to pri meni nikakor ni več dobrodošlo, saj me začne pretirano ljubosumje hitro utesnjevati.

Kakšen je zate idealen prvi zmenek?

Nekaj preprostega, sproščenega. Nisem veliki romantik, tako da me lahko fant z zanimivo osebnostjo pritegne že samo s kakšnim sprehodom, pijačo ali čim podobnim.

O čem se na prvem zmenku ne pogovarjaš?

O bivših partnerjih in preteklih zvezah.

Laura Beranič
Laura BeraničFOTO: POP TV

Si se na prvem zmenku pripravljena poljubiti?

Da. Nikoli ne veš, koga, kje in kdaj spoznaš. Če je prisotna kemija in pride do pravega trenutka, zakaj pa ne.

Kaj pa zmenki pred kamero? Bo kaj treme?

Zagotovo bo to zame nekaj popolnoma novega, tako da bi na začetku znalo biti kaj treme, ampak če bo Sanjski moški dovolj pritegnil mojo pozornost (o tem niti ne dvomim), bom hitro pozabila tudi na kamere.

Ljubezen je kombinacija lepega in tudi malo manj lepega. Kaj si pripravljena pretrpeti in česa pod nobenim pogojem ne bi trpela v zvezi?

Vedno se lahko zgodi kaj, kar nam ni všeč ali pa nas prizadene. To je žal igra ljubezni. Če želim, sem lahko precej prilagodljiva in znam tudi oprostiti kakšne napakice ... Ne vem, na primer kakšno napačno besedo ali neuresničen dogovor. Pri nespoštovanju in neiskrenosti pa se moja toleranca konča.

Kakšne zveze si želiš na dolgi rok?

Želim si, da bi v eni osebi našla življenjskega sopotnika, očeta svojih otrok, najboljšega prijatelja, sogovornika in ljubimca hkrati (če je to dandanes še mogoče). S pravo osebo bi najprej izkusila svet, obiskala kakšen še nepoznan kraj, preizkusila stvari, ki jih še nisem, nato pa si ustvarila družino.

Imaš rada otroke?

Nimam jih rada – obožujem jih. So najiskrenejša bitjeca na tem svetu.

Koliko otrok si želiš?

Dva ali tri.

Kaj rada počneš v prostem času?

Rada imam veliko stvari. Najraje se družim s prijatelji, hodim na izlete, poslušam glasbo, plešem, smučam, boksam ... Obožujem živali, tako da je crkljanje z mojimi ljubljenčki in vsemi ostalimi psi in mačkami tudi ena izmed mojih najljubših aktivnosti. Rada pogledam dober film in uživam v kuhanju.

Naš Sanjski moški ima zelo rad šport. Se ukvarjaš kaj s športom? S katerim in zakaj ravno s tem?

Od mladih nog moje srce bije za borilne veščinah. Boks in kikboks mi predstavljata sprostitev, disciplino in rekreacijo, poleg tega pa takrat uredim vse svoje misli. Mislim, da mi je ta šport pisan na kožo, saj dobro predstavlja moj energičen in bojevit karakter. Pozimi smučam, izredno rada pa s tribune spremljam (samo spremljam!) nogomet. Od nekdaj mi ta šport požene kri po žilah.

Ali kuhaš?

Da, zelo rada kuham.

Zakaj si se prijavila v šov?

Prijavila me je prijateljica, najverjetneje zato, ker me vidi, tako kot se sedaj vidim tudi sama – to je način spoznavanja ljubezni, odnosov in same sebe.

Kako so domači reagirali, ko si povedala, da si se prijavila v ta šov?

Na začetku niso bili vsi najbolj navdušeni, sploh ata. Mama mi je vseeno že od začetka nekako stala ob strani. Ko se je vse bolj bližal moj odhod, pa so se tudi moji bližnji začeli na nek način veseliti in sodelovati pri vseh pripravah. Skrbela jih je medijska izpostavljenost, ampak so mi vseeno dali vedet, da stojijo za mano, in to mi največ pomeni.

Najbolj romantična pesem vseh časov?

Celine Dion - My Heart Will Go On.

Veliko deklet sanjari o poroki. Kakšne poroke si želiš?

Dokaj preproste, morda nekje ob vodi, z ne prevelikim številom svatov, ravno dovolj veliko, da vzdušje ni prenapeto in organizacija ni prenaporna, vseeno pa je dobra zabava. Znam biti zelo malenkostna, zato bi me organizacija prevelike poroke verjetno preveč izčrpala. (smeh)

In poročna obleka? Kakšne si želiš?

Najraje bi imela belo, lahkotno padajočo obleko z razporkom na eni strani in klasičnim V-izrezom.